14. ACCH OverDrive 2009.05.01-03.

Dunaharaszti, Universum Üdülőközpont

Úgy gondoltuk, hogy idén kicsit visszatérünk a kezdetekhez, ezért az elmúlt évekhez képest kissé rendhagyó találkozó lesz, ugyanis nem lesz színpad, nem lesznek koncertek, stb… sem, „csak” mi leszünk az autóinkkal és családias hangulat, így talán több lehetőség nyílik majd más „betegtársak” megismerésére.

Még néhány infó a közelgő találkozóról: a területen 25 db kétszintes finn faház áll a rendelkezésünkre, mindegyik saját fürdővel, WC-vel, szaunával(!) felszerelt, hivatalosan 4 fő számára kialakított ház.

Ismételjük: hivatalosan… Mindez a rendezvény ideje alatt 12.000 Ft/éj/faház kedvezményes áron vehető igénybe a klubtagjaink számára. Ezek elfoglalása jelentkezési sorrendben történik, amit megtehettek az info@acch.hu e-mail címen, valamint a 20/926-25-23–as telefonszámon. Ez a telefonszám már NEM a Szabó „Oldspeti” Péter telefonszáma, de továbbra is ezen a számon tudtok érdeklődni a klubbal kapcsolatos dolgokról, illetve jelentkezni a klub által szervezett programokra!) A házak lefoglalása egy ember nevében történik és ez az ember a felelős a ház állapotáért, valamint a többi lakó viselkedéséért!

Mivel egy hatalmas területről van szó, így lehetőség van sátorozásra/lakókocsizásra is, hiszen lesz WC és zuhanyzó a faházakon kívül is, de sajnos áramvételi lehetőség nem igazán van. Továbbá az üdülőközpontban egy több száz férőhelyes étterem is a rendelkezésünkre áll fedett grillterasszal, ahol az érvényes klubtagsági kártyát felmutatók további 10 % kedvezményben részesülnek!

A helyszínen lehetőség van drótköteles vízisíelésre, fürdőzésre is a bányatóban, stb... További részletek: www.udulokozpont.hu

Természetesen a találkozó a klubtagoknak + 3 fős kíséretüknek most is teljesen ingyenes! Azoknak, akik nem klubtagok, de amerikai autóval érkeznek, 2000 Ft/autó/hétvége a belépődíj akkor is, ha csak 1 napra érkeznek.

A terület az M0–s körgyűrű 51–es főútnál lévő lehajtójától kb. 3 perc kocsikázásra található, közvetlenül egy Tesco mögött.

Tudjuk, hogy elég későn szólunk, de reméljük, hogy még nem mondtatok le teljesen a tavaszi buliról. :)

kisgyuri
ACCH


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • Zola:

    !nemtudom Adok pontot mindkettőre. !kép=comments/2024-06/667009a2393b6.jpg

  • firtl:

    Én is erre a megállapításra jutottam. Az automobie catalog szerint is 400.as

A lap tetejére