Komárom szolgálati közlemény

Ami új:

1) Sorszám kérhető, a lányok rugalmasak. A 001 a tavalyi tragédia miatt nem játszik. Soha.

2) Mobil gumiszerelés lesz pénteken és szombaton. Mi viszünk pár felnit (a maradékot amit tavaly nem loptak el) a gumisok meg gumikat. Szóval lehet csereberélni. Azért aki tud, hozzon gumit meg felnit. Szerelők lesznek. Jók, gyorsak.

3) Lesz 2db 6000 literes medence hűsölni. Szabad préda.

4) A kijárati boltív alatt kultúrált WC-k és mosdók 4 napig, egész napos takarítással. (Nem publikus, csak nektek) A nézőknek marad a 37db mobil WC 3 takarítással (péntek este, szombaton a felvonulás alatt, vasárnap reggel)

5) Az Erőd bemutatása profi vezetőkkel. 9 éve itt vagy, de semmit nem tudsz, mikor és miért épült 1848 után, és mit műveltek az oroszok itt. Nagyon izgalmas egy órád lesz. Három profi idegenvezető vár. Évek óta folyamatosan minden nap visznek csoportokat. Jelentkezni a portánál a boltív alatt. Csak bátran.

6) „Off autóval szeretném bevinni a millió sátrat, matracot, hűtőt, légkondit, tolókocsis nagypapát, utánfutót, lakókocsit, de utána azonnal megyek ki a parkolóba” - Ők általában soha többet nem jönnek ki, de én mindig megkajálom. Az idén kaució lesz. 10.000 Ft és 2 óra. Befele kap egy papírt (pontos idő és az összeg), kifelé leadja, és ha stimmel, visszakapja. Ha csúszik 1-2 órát akkor bukta. Szerintem korrekt. Természetesen nem lehet10.000 Ft-ért offal bent maradni.

Régi dolgok ismétlése:

1) Hosszabbító, hosszabbító, hosszabbító…

2) Partisátor, partisátor, partisátor. Nem a komáromi Tescoban. Ott nincs. Előtte!

3) Területfoglás. Ha szerdán kitűzöd, és pénteken jössz, ne csodálkozz, hogy valaki beköltözött. Én nem tudom őrizni 15 csapat táborhelyét. Kérj meg egy barátot, és őrizze ő. Vívjon az osztrákokkal.

4) Erődfalra gyalogosan és főleg autóval felmászni tilos.

5) Minden problémával az info pulthoz! Telepített mentő, walkie-talkie. Egyenes kapcsolatban vagyok. Segítünk. A biztonsági szolgálatnál walkie-talkie. Ha gond van csak menjetek oda, és én jövök. Ha bármilyen problémát láttok, kérlek szóljatok. Mindenhol nem tudunk ott lenni. Kérem a segítségeteket. Köszönöm.

6) Rendőrök. A felvonulás 12-15ig toleráns. Előtte és utána nem. Érthető?

7) v8cars kitűző az info pultnál, filccel megírod. Pénteken és szombaton a sörsátornál a kávézóban a megadott időben találkozó
8) Buli közepébe, ahol a hangosítás van, csecsszopókat, fiatal gyermeklányokat, akiknek délután háromkor aludniuk kell, ne vigyetek. Ezen a területen hangoskodás van. Nappal is meg éjszaka is. Ők keressenek csendes helyen, távol (jó távol) szoptatásra, altatásra való helyet.

Robi

Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • Trombitás:

    Hátha ez segít beazonosítani. !kép=comments/2024-07/668966edeede5.jpg

A lap tetejére