BudapestV8 2010. szeptember 4.

BUDAPESTV8
AMERIKAI AUTÓS
KONVOJ&PIKNIK
2010. SZEPTEMBER 4. SZOMBAT

A Lurdy-házas találkozók bónuszaként idén szeptember 4-én, szombaton nyárbúcsúztató kruizing, vénasszonyos gumipörgetés, hengerfej vakargatás várható a fővárosban.
Gyülekező a Lurdy-háznál, a hátsó placcon szombat 9-től 12-ig. A tökéletes show állapot elérése érdekében a helyszínen ráncfelvarrás és autókozmetika is lesz, az EZWash vízpengés Jedi lovagjainak köszönhetően.

Délben hördülnek a motorok, laza D-be vagy vagány 1-esbe kattannak a váltókarok, és díszvendégünk, Wahorn "Cadillac Drive" András túra vezető sípjelére indul a konvoj a Mester utca irányába. A szakállas művész sok világot bejárt Eldoradoját követve a Mester utca végén egy jobbos derékszög vonalát leírva a Ferenc körútra hajtunk, végigsöprünk a Blahán, majd az Oktogonnál ráfordulunk az Andrássy útra. Lassan lecsorgunk a Hősök tere érintésével a Dózsa György útig, végig a Verseny utca-Népstadionig. Az OMV kútnál kivételesen balra kanyarodunk, rátérünk a Veres Péter útra, aztán a Hungária körút mozgalmas kereszteződésében jobbra tekerjük a kormányt és irány a Népliget.

A röpke órás �'� reméljük cirógató napsütésben eltöltött �'� városnézés után a Szeptemberfeszt területére a Vajda Péter utcából hajtunk be. Igyekezzünk a biztonsági őrök iránymutatását betartva elfoglalni az amerikai autósoknak fenntartott helyeket.
A beparkolás után szabad program, indulhat a piknik a pázsiton, bandázódás, egymás vasainak a mustrálása, dicsérete, különleges ételek-italok elfogyasztása a fesztiválon.

Néhány közérdekű kiegészítő információ:

- A Szeptemberfeszt ingyenes gasztro-zenei családi rendezvény a Népligetben 2010. szeptember 3-5 között. Rengeteg színpaddal, zenekarral, konyhasátorral, bográccsal, ökörsütéssel. A részletes programok az alábbi webldalon láthatók: www.szeptemberfeszt.hu

- Mi, az amerikai autósok a Vajda Péter u. melletti, több száz méteres részen képviseljük a benzinvérű felét a társadalomnak.

- Délutáni, saját programjaink: kipuffogó hangnyomás mérés, közönségdíjas autó szépségverseny, hot rod és lowrider bemutató, filmes autók és eredeti rendőr járgányok. Idén a szervezők kérésére a gumifüst nem engedélyezett, viszont jövőre ígéretet kaptunk egy külön aszfaltozott, "gumifüstölő farm" életre hívására.

- Igyekszünk a mindenkit irritáló "V8 autósimogatás" veszélyét minimálisra csökkenteni, autóinkat a Népligetben a kiállítás területén és időtartama alatt 6 biztonság őr fogja vigyázni az otomoto.hu jóvoltából, ezúton is köszönjük nekik!

- Fontos! Mindenkit megkérünk arra, hogy a Kresz szabályait a Lurdy-ház parkolójában, a felvonulás közben és a Népligetben is tartsa be. Ittasan még véletlenül se üljön volánhoz. (sofőrszolgálat)
További információk: www.budapestv8.com

Meghívott szervezetek:
Chrysler Club Magyarország
Corvette Club of Hungary
Cadillac Club of Hungary
Pt Cruiser Klub
Jeep Club Magyarország
HSRA, Hungarian Street Rod Association
Magyar Veteránautós és Motoros Szövetség
American Car Club Hungary
Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál rendezői
V8cars.hu internetes közösség
Ford-cruising.hu internetes közösség
Forrestcamp.hu internetes közösség
Buick Klub

Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • Trombitás:

    Hátha ez segít beazonosítani. !kép=comments/2024-07/668966edeede5.jpg

A lap tetejére