Kiskunlacháza gyorsulási verseny, március 26.

Magyarország első idei gyorsulási versenye 2011. március 26-án, Kiskunlacházán

Idén Európában először Kiskunlacházán hódolhatnak szenvedélyüknek a gyorsulás szerelmesei! Több ezer lóerő, magyar profik és amatőrök, motorosok, dragsterek, elképesztő látványosságok egy helyen, egy napon, a kiskunlacházi reptér kezelt betonján. Kötelező program adrenalinfüggőknek, benzingőz imádóknak és kihagyhatatlan lehetőség mindenki számára, aki úgy érzi, hosszú volt ez a tél gyorsulás nélkül!

Az MNASZ Drag szakág keretein belül a Gyorsulási Országos bajnokság ismételten kezdetét veszi a 2011-es szezonban, Közép-Európa legprofibb időmérő rendszerével, óriási kijelzővel, hogy mindenki szemmel tudja követni az eseményeket. Mint minden évben, idén is sok meglepetés készülődik, a téli fejlesztés gyümölcseit láthatjuk és hallhatjuk, amint szétszakítják az aszfaltot!

A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete (MOTE) tavaly 250 autóval érkezett, idén sem lesz ez másképpen, hiszen itt rendezik meg évadnyitó találkozójukat, felvonultatva a szebbnél szebb és erősebb Opeleket.

Azok a fanatikusok, akik felébredtek téli álmukból, akiknek az autójuk kicsit többet jelent, mint egy használati tárgy, mindazok, akik szeretik a gumifüstöt, az adrenalin mámorát, a benzingőzt, a szép autókat, biztos nem fognak csalódni! Több száz, vagy akár több ezer lóerős, kifejezetten erre a célra épített autókkal lesznek jelen a híres és hírhedt profi illetve amatőr versenyzők. Autósok, motorosok, fanatikus versenyzők, autóépítők, tuningőrültek, egy szóval mindenki ott lesz, és garantáltan jól fogja érezni magát!

A szezon nyitófutamának extrém adalékaként pedig nem más vendégeskedik a kiskunlacházi reptér aszfaltján, mint a Magyar Drift Szövetség PRO és STREET pilótáinak szigorúan keresztben közlekedő csapata. Itt kerül ugyanis megrendezésre a Szövetség idei második hivatalos edzése, mely nem kevés lapján csúszást, épített drift autókat és látványos autóterelést biztosít majd a kilátogatóknak a teljes versenynap folyamán.

Más nem is kell már, csak Te és a haverok, találkozzunk március 26-án!

„Dragracing” Gyorsulási Verseny – 2011. március 26-án
Kiskunlacháza Repülőtér 47.191209, 19.062603‎ vagy +47° 11' 28.35", +19° 3' 45.37"
Info: www.dragracing.hu
Info line: 06 30 / 9430-957


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • golya32:

    Eladtam az autót, sajnos ez nem volt sikeres projekt, remélem a vevő tovább

  • Zola:

    Bevallom, erről a konkrét esetről nem volt tudomásom, de a játékszabály

A lap tetejére