Drag Day and Night, 2011. július 2.

A Dragracing gyorsulási versenyen soha nem látott mennyiségű és gyorsaságú autó várható Július 2. Kiskunlacházi repülőtér betonjára, ahol is a MNASZ OB illetve megrendezésre kerül a CEDC azaz Central European Drag Cup (Közép Európai Drag Kupa) is az autósok részére, de a motorosoknak is lesz verseny ezen a napon.

A nyári szünet előtt gyorsulástól lesz hangos a Kiskunlacházi repülőtér kifutója. Július 2-án reggel 8 tól 20 h-ig a teljes magyar élmezőny és több ország (Ausztria, Szlovákia, Románia, Szlovénia, Horvát, Lengyel stb.) képviselteti magát Kiskunlacházán immár többszörösen kezelt ragasztózott pályán.

Este 20 h órától hajnal 01 óráig pedig visszahozzuk a régi idők „illegál” érzését, kategóriák és nevezési díj nélkül próbálhatod ki a kivilágított pályán az autódat, megküzdhetsz a haverral vagy éppen egy sokkal drágább géppel biztonságos körülmények között.

Látványos burnoutok, dobhártyaszaggató rajtok, és a gyönyörű lányok elengedhetetlen kellékei a Kiskunlacházi gyorsulásoknak. A nézőknek is tartogatunk meglepetéseket, többek között lesz lehetőség repülővel repülni a verseny felett egy minimális árért, illetve aki bátrabb annak pedig a tandem ejtőernyős ugrást ajánljuk, ahol is 4000 méterről kiugorva a verseny légterében egy profi tandem oktatóval élheti át ezt az érzést.

Ezek mellett lesz még motoros, quados kaszkadőr bemutató, szexi lányokkal autómosás, de rengeteg egyéb családi programmal is várunk. A jól felszerelt büfénél mindenki olthatja éhségét és szomját, várunk július 2-án a kiskunlacházi repülőtéren megrendezésre kerülő Dragracing gyorsulási versenyen.
Július 2-án Profi és Amatőr autós és motoros, versenyzők, EVO-k, Subaruk, Audik, Hondák, V8 szörnyek brutális erőgépek fognak gyorsulni a Kiskunlacházi aszfalton, reggeltől hajnalig.

Más nem is kell már, csak Te és a haverok, találkozzunk Július 2-án!

„Dragracing” Gyorsulási Verseny – 2011. Július 2. egész nap reggeltől hajnalig 8-01h-ig
Kiskunlacháza Repülőtér 47.191209, 19.062603‎ vagy +47° 11' 28.35", +19° 3' 45.37"
Belépő: 2000 Ft/fő (10 év alatt ingyenes)
Info: www.dragracing.hu
Info line: 06 30 / 9430-957


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • Béke:

    Volt??? Még mindig van egy ...valahol !szemi A fő baj a kipufogó leömlővel

  • moparkid:

    Na, ha aktuális a leömlő kérdése, szólj. Három motor van nálam.

A lap tetejére