Bárdi Autó Gyorsulási verseny, szeptember 10.

Bárdi Autó Gyorsulási verseny a Castrol támogatásával !

Megremeg a föld szeptember 10-én a kiskunlacházi repülőtér betonján, ahol is a MNASZ Országos Bajnokság és a Street Kupa illetve a MAMS Országos Bajnokság utolsó fordulója is megrendezésre kerül.

A nyári szünet után visszatér a gyorsulás a kiskunlacházi repülőtér kifutójára, rengeteg érdekes programmal várjuk a kedves látogatókat. Többek között ezen a napon a gyorsulás mellet Drift, sétarepülés, országos Alfa Romeo találkozó, Ariel Atom vezetés, és a Bilstein lengéscsillapító támogatásával Pompom lányok táncos show műsora is látható lesz óránként. A helyszínen a Bárdi Autó segítségével a Castrol és a Bilstein szakemberei vetélkedőkkel, szaktanácsadással és értékes nyereményekkel várnak!

Szeptember 10-én reggeltől estig a teljes magyar élmezőny és több ország (Ausztria, Szlovákia, Románia, Szlovénia, Horvátország, Lengyelország stb.) képviselteti magát Magyarország egyik legjobb és legszínvonalasabb 402 méteres gyorsulási versenyén, ahol autók és motorok szállnak szembe az idővel és egymással a nézők kegyeiért.

Kiskunlacháza immár többszörösen kezelt ragasztózott pályáján a látványos burnoutok, a dobhártyaszaggató rajtok, és a gyönyörű lányok elengedhetetlen kellékei a Dragracing versenyeknek. Ezek mellett családi programokkal és jól felszerelt büfével várunk mindenkit. Profi és Amatőr autós és motoros, versenyzők, EVO-k, Subaruk, Audik, Hondák, V8 szörnyek, brutális erőgépek fognak gyorsulni.

Más nem is kell már, csak Te és a haverok, találkozzunk szeptember 10-én!

Bárdi Autó Gyorsulási Verseny – 2011. szeptember 10. egész nap
reggeltől-estig Kiskunlacháza Repülőtér 47.191209, 19.062603 vagy
+47° 11' 28.35", +19° 3' 45.37"
Belépő: 2000 Ft/fő (10 év alatt ingyenes)
www.dragracing.hu


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • Béke:

    Volt??? Még mindig van egy ...valahol !szemi A fő baj a kipufogó leömlővel

  • moparkid:

    Na, ha aktuális a leömlő kérdése, szólj. Három motor van nálam.

A lap tetejére