Szezonnyitó gyorsulási verseny, Kiskunlacháza, 2012.03.24.

Magyarország Első Gyorsulási Versenye 2012. március 24-én, Kiskunlacházán!

Idén Európában először Kiskunlacházán hódolhatnak szenvedélyüknek a gyorsulás szerelmesei! Több ezer lóerő, magyar profik és amatőrök, motorosok, dragsterek, elképesztő látványosságok egy helyen, egy napon, a kiskunlacházi reptér kezelt betonján.

Kötelező program adrenalin függőknek, benzingőz imádóknak és kihagyhatatlan lehetőség mindenki számára, aki úgy érzi, hosszú volt ez a tél gyorsulás nélkül! Az MNASZ Drag szakág keretein belül a Gyorsulási Országos bajnokság ismételten kezdetét veszi a 2012-es szezonban, Közép-Európa legprofibb időmérő rendszerével, óriási kijelzővel, hogy mindenki szemmel tudja követni az eseményeket. Mint minden évben, idén is sok meglepetés készülődik, a téli fejlesztés gyümölcseit láthatjuk és hallhatjuk, amint szétszakítják az aszfaltot!

A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete (MOTE) tavaly 300 autóval érkezett, idén sem lesz ez másképpen, hiszen itt rendezik meg évadnyitó találkozójukat, felvonultatva a szebbnél szebb és erősebb Opeleket. Azok a fanatikusok, akik felébredtek téli álmukból, akiknek az autójuk kicsit többet jelent, mint egy használati tárgy, mindazok, akik szeretik a gumifüstöt, az adrenalin mámorát, a benzingőzt, a szép autókat, biztos nem fognak csalódni!

Több száz, vagy akár több ezer lóerős, kifejezetten erre a célra épített autókkal lesznek jelen a híres és hírhedt profi illetve amatőr versenyzők. Autósok, motorosok, fanatikus versenyzők, autóépítők, tuning őrültek, egy szóval mindenki ott lesz, és garantáltan jól fogja érezni magát!

Más nem is kell már, csak Te és a haverok, találkozzunk március 24-én!

„Dragracing” Gyorsulási Verseny – 2012. Március 24. egész nap 8-19h-ig

Helyszín:
Kiskunlacháza Repülőtér 47.191209, 19.062603 vagy +47° 11' 28.35", +19° 3' 45.37"
Belépő: 2000 ft/fő (10 év alatt ingyenes)
Info: www.dragracing.hu
Infoline: 06 30 / 9430-957

Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • golya32:

    Eladtam az autót, sajnos ez nem volt sikeres projekt, remélem a vevő tovább

  • Zola:

    Bevallom, erről a konkrét esetről nem volt tudomásom, de a játékszabály

A lap tetejére