Bárdi Autó gyorsulás 2012. szeptember 22-23.

Bárdi Autó Gyorsulási Verseny a Castrol Támogatásával

Szeptember 22.

Szombaton kerül megrendezésre az év utolsó gyorsulási versenye 402 méteres, azaz 1/4 mérföldes távon. Mindenki, aki számit tiszteletét teszi majd ezen a napon, ott lesznek az Audik, a Hondák, a Fordok, a Fiatok, és rengeteg egyéb gyorsulni vágyó profi, street kategóriás versenyző. Meglátogat minket Erdős Csaba a Morissal, Kaldy Péter a Novával, és Kohári Zoli Camaroja is ott lesz már az új motorral.

A láthatóságot is fontosnak tartva, nem lesz olyan néző, aki a 3 méter széles és 1 méter magas kijelzőn ne azonnal értesüljön az eredményről amit Magyarország leggyorsabb motorjai és autói futnak. Folytatjuk a nézők közötti ajándéksorsolást. Kiállítóink biztosítják, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót az autójához, akár optikai tuningról, akár motor tuningról legyen szó. Ha valaki pedig szeretne megörökíteni egy csodálatos pillanatot különleges helyről, ám tegye, lehetősége lesz, mert a sétarepülés továbbra is akciós áron, 6000 ft / fő lehet a tied. A gyerekekre is gondolunk, és ingyenes ugráló várral tesszük teljesebbé a napjukat.

Az étel és ital ellátásról számtalan büfé fog gondoskodni, ahol kedvére válogathat mindenki, a gyomorkorgást nem csak a lóerők dübörgésétől nem lehet majd hallani!

Szeptember 23.

Nemzetközi Évadzáró Honda találkozó rengeteg betétprogrammal:
- Gyorsulási verseny időméréssel, kijelzéssel, timeslippel.
- Pálya (szlalom) verseny

Lesz még sétarepülés, gyerekeknek ugrálóvár, élményautóztatás, és rengeteg egyéb program. Tehát minden adott, hogy jól érezzük magunkat, már csak te hiányzol, gyere el, és te is éld át velünk ezt a csodálatos hétvégét.

Sok szeretettel várunk mindenkit az Gyorsulási versenyre és Nemzetközi Évadzáró Honda találkozóra 2012. szeptember 22-23-án a kiskunlacházi reptérre.

Szombaton bármilyen járművel nyitott a versenyzés, vasárnap csak Hondával lehet versenyezni, de bármivel be lehet jönni a területre.

Helyszín:
Kiskunlacháza Repülőtér 47.191209, 19.062603 vagy +47° 11' 28.35", +19° 3' 45.37"

Info: www.dragracing.hu
Info line: 06 30 / 9430-957


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • golya32:

    Eladtam az autót, sajnos ez nem volt sikeres projekt, remélem a vevő tovább

  • Zola:

    Bevallom, erről a konkrét esetről nem volt tudomásom, de a játékszabály

A lap tetejére