Poco Loco gyorsulási verseny, 2013.04.12-14.

Poco Loco gyorsulási verseny, Nemzetközi Honda találkozó és Zenei Fesztivál

Bár Sándor, József, Benedek elaludt, és nem hozták a meleget, mi megrendeltük a jó időt, bevetve minden égi kapcsolatunkat. Amit ígérhetünk: rengeteg gyönyörű Honda, fantasztikus programok, profi pálya és még profibb pilóták a gyorsulási versennyel egybekötött Honda találkozón és zenei fesztiválon. Ott a helyed neked is a kiskunlacházi reptéren április 12-14-én!

Lépj túl a mindennapok bosszúságain, ereszd ki a fáradt gőzt és engedd, hogy a dübörgő motorok hangja elfeledtesse veled minden gondod. Míg pénteken és szombaton a találkozóra érkező Hondákat, addig vasárnap a hazai és a nemzetközi gyorsulási élet színe-javát nézheted meg, ahogyan harcolnak majd ellenfeleikkel, az idővel, a technika ördögével, legyőzve saját korlátaikat.

Nyugodtan hozd magaddal családod, hiszen gondoltunk a kicsikre is. A gyerkőcöket gyermekfelügyelők gondjaira bízhatod. A kicsiket ugrálóvár, izgalmas játékok és rengeteg színes program várja majd. Miután a kicsiket biztonságba helyezted, sétálj el pároddal a kezelt aszfaltcsík mellé és add át magad az élvezetnek. Aki pedig szállni vagy lebegni szeretne az örömtől, annak ott lesz a sétarepülés és a hőlégballonozási lehetőség is.

A nemzetközi Honda találkozóra érkező csodálatos autók nem csak a parkolókban mutathatják meg szépségüket, hanem kipróbálhatják erejüket (és gazdájuk ügyességét is) mind a gyorsulási, mind a szlalom versenyek során.

Az estéket nem csak a korán ébredő tücskök ciripelése, hanem a koncertet adó együttesek is megzavarják majd sokak nagy-nagy örömére.

Poco Loco Gyorsulási Verseny, Nemzetközi Honda Találkozó és Zenei Fesztivál – 2013. április 12-14
Helyszín: Kiskunlacháza repülőtér Poco Loco Drag Aréna N47’11.218’ E19’03.949’
Online jegy: http://onlinejegy.dragracing.hu/
Info: www.dragracing.hu vagy http://www.facebook.com/dragracing.hu
Infoline: 06 30 / 9430-957


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • DRW:

    Biutiful..... Álomszép. Gratulálok!!!! Kedvenc Lincoln színem...

A lap tetejére