Poco Loco Gyorsulás 2013.09.07

A Dragracing.hu tálcán kínálja ismét az élményeket. Nincs más dolgod, mint eljönni a kiskunlacházi reptérre 2013. szeptember 7-én és átadni magad a benzingőzbe burkolt élvezetnek.

A nyári szünet után újra feldübörögnek a motorok Kiskunlacházán a többszörösen kezelt ragasztózott pályán és ismét több ezer lóerőtől, amatőr és profi pilótáktól és bivalyerős motorjaiktól, dragstereitől lesz hangos a kiskunlacházi reptér.

A pálya szélén álldogáló drukkereknek óriási kijelzővel, míg a versenyzőknek Közép-Európa legprofibb időmérő rendszerével garantálják az adrenalinban gazdag verseny tökéletes élményét. A profi drag pályán folyamatosan zajlanak majd a motoros és autós gyorsulási országos bajnokság futamai. Ezen a kora őszi napon azonban nem csak a drag versenyzőké lesz a reptér, hanem drukkolhatsz kedvenc szlalom versenyzőidnek is a Szlalom Országos Bajnokság következő futamán.

A Dragracing.hu azonban nem érte be ennyivel. A gyönyörű motorok, autók és hölgyek mellett még egy csemegét hoz el nektek, még pedig az Országos Alfa találkozót, melyen régi és új autócsodákat nézegethetsz végig a pálya mellett egy-egy hűsítő koktélt iszogatva.

Lépj túl a mindennapok bosszúságain, ereszd ki a fáradt gőzt és engedd, hogy a dübörgő motorok hangja elfeledtesse veled minden gondod. Nyugodtan hozd magaddal családod, hiszen mindenki megtalálja a maga számára izgalmas programot

Nincs más dolgod, mint eljönni a Dragracing.hu soron következő, szeptember 7-én tartandó kiskunlacházi futamára, elsétálni a kezelt aszfaltcsík mellé és átadni magad az élvezetnek. Érezd az lóerők és az adrenalin lüktetését...

Poco Loco Gyorsulási Verseny és Alfa Találkozó – 2013. szeptember 7.
Helyszín: Kiskunlacháza repülőtér N47’11.218’ E19’03.949’
Online jegy: http://onlinejegy.dragracing.hu/
Info: www.dragracing.hu , https://www.facebook.com/dragracing.hu?ref=hl
Infoline: 06 30 / 9430-957Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • DRW:

    Biutiful..... Álomszép. Gratulálok!!!! Kedvenc Lincoln színem...

A lap tetejére