HEB siker az AMTS-en

A Hardcore Engine Builders által épített, a speedzone.hu standján kiállított C3/C6 Corvette-et az AMTS zsűrije a rendezvény három legjobbja közé választotta. Jó látni, hogy a szakma nem csak a mélynyomók száma és a csillogóra lakkozott padlólemezek alapján ítélte meg a nevezetteket.

A teljesen egyedi autó meghívást kapott Európa legnagyobb tuning rendezvényére, a Tuning World Bodensee-re, ahol ötven hasonlóan komoly jármű mérkőzik majd meg a European Tuning Showdown keretei között.

Megérdemelt a kitüntetés, a két Corvette generáció házasítása végtelen számú egyedi megoldást kívánt. Nem csak a C6-os 400+ lóerős LS3-asa került át az autóba, a komplett hajtáslánc a futóművekkel együtt alaposan feszegeti a C3-as kaszni határait. Működik a Z06-os fékrendszerrel kombinált ABS, a kipörgésgátló és a tempomat, a sebességváltó a kormányoszlopról vezérelhető. Vintage Air klíma gondoskodik a hűs beltérről, így bennülők nem főnek meg nyáron sem. Ha valakit untatna a kipufogóhang, az 8-track helyett egy klasszikus kinézetű, de modern tudású Retrosound fejegység muzsikáját is hallgathatja. A videók bemutatják, hogy mennyire volt mélyre ható az átalakítás.

Gratulálunk az elismeréshez!

Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • zoltanking:

    Ingyen elvihető. Michelin Pilot Super Sport 52.000km-t futott. 2017-és

  • DRW:

    Beadom a felmondásomat. A tegnapi kérdére elfelejtettem válaszolni. A

A lap tetejére