1992 Cadillac Seville

Seville

 • Meglehetősen kalandos, és a legkevésbé sem kellemes úton került hozzám még január elején, aztán pár hónap állás után jutott el abba az állapotba, hogy napi szinten hadra fogható legyen.

 • így nézünk ki most, működünk, gurulunk, sok szépséghibával, de ami késik nem múlik. Átlag heti 1 alkalommal szólítanak meg és érdeklődnek az autóval kapcsolatban, ami szokatlan számomra még. Eddig Alfa Romeom volt, sose érdekelt senkit:)

 • Amiből többet fogyasztott eddig az autó mint benzin, az a krómtisztító volt, a rongy fekete volt még a harmadik körnél is, viszont szebbek a krómok, a címer főleg, imádom ahogy megy előttem menet közben.

 • Elvileg 102 ezer van benne. Ugyan dehogy, nem, egyáltalán nem akartak hülyének nézni amikor vettem, nagyon hajtogatták, hogy ebben annyi van.

 • Az első alkalom, amikor lehetőségem volt vele egy kis élményautózásra. Lassan gurulgatva a Duna partján egy jóbaráttal. Tekintve, hogy a bal kilincs el van törve, és csak belülről nyílik a vezetőoldali ajtó (kalandos dolgai vannak), következetesen lehúzva hagytam az ablakokat, cserébe túl messzire nem mehettünk az autótól:)

 • Ülőlapokat elől több mint illendő lenne újrabőröztetni. Szóval beltérről csak ennyit egyelőre. De legalább jár. Tököltek vele szerelők hetekig, hazagurultam vele Szegedről, hűtővízet, benzint 1:1 arányban ette (előbbit valójában csak elfolyatta két szép lyukon át), aztán Bone rendbetette pár nap alatt a meghülyült váltóval együtt, örök hálám

 • sikerült rövid távon, de 33 literes átlagfogyasztást kihozni. Most büszke vagyok, és baromi szegény

 • Tekintve, hogy gyakran áll szabad ég alatt, és az előző autóm is volt, hogy megszívta (jégeső, macska, szél által ráfújt faág, stb, stb) vettem rá jégeső védő ponyvát. A macska ki tudná szúrni a levegővel telt műanyagot, de fosik rámászni, elég ha a szél megmozgatja kicsit. a gyártó által forgalmazott legnagyobb méret is 30 centivel kisebb volt a kelleténél, így egyedileg lett készítve, alul kötéllel össze lehet húzni, szóval ezt nem fújja le a szél. Szép narancssárga:)

Hozzászólások

 1. Seville_  - 2011. május 22. 12:07

  Szép autó... :)

 2. SzteroidV8  - 2011. május 22. 13:39

  köszönöm:)

 3. boldo  - 2011. június 7. 19:18

  Gratulálok, végre rendes gazdához jutott ez az autó is, jó az ilyet látni! A takaróponyvát honnan lehet beszerezni?

 4. SzteroidV8  - 2011. június 7. 19:30

  köszi:) ismerted ezt az autót? Bullter Ponyva ahol ezt be lehet szerezni

 5. bumbi  - 2016. április 14. 09:53

  Szerintem téged láttalak ma reggel, vagyis az autódat. :)


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • Hoacin:

  szerintem csík nélkül :)

 • kopaszkukac:

  Szia! Ez Jeep Wrangler TJ-re egy az egyben jó?

A lap tetejére