EK Auto Garage

 • Helló Fórumtagok, mi vagyunk az EK Auto Team, azaz EK Péter, EK Ádám! Végre itt vagyunk mi is köztetek! Ígérjük, ezentúl sűrűbben hallatunk magunkról....
  Engedjétek meg, hogy röviden bemutatkozzunk azoknak, akik még nem ismertek.
  2006-ban Florida kék ege alatt született családi vállalkozásunk ötlete, hogy veterán autókat értékesítsünk a földkerekség ezen régiójában. Első sorban saját hobbink kielégítésére kezdtük el, majd ráébredtünk, hogy mások számára is hasznosak tudunk lenni.
  Az autók értékesítése mellett az alábbi nem mindennapi hobbikkal foglalkozunk; szervízhálózat, restaurálás, biztosítás, vámolás, alkatrész beszerzés, szállítás, raktározás….tehát majdnem minden, ami az usa autózással kapcsolatos. :) Természetesen mindenhez azért mi sem érthetünk, nem is gondoljuk....
  Az elmúlt néhány évben számos üzleti partnerre leltünk szerte az Egyesült Államokban - az adott floridai kínálatunk mellett -, hogy színesebb igényeket is ki tudjunk elégíteni. (pl: projekt autók, amelyek hamarosan elérhetőek lesznek)
  Itthon két személyben igyekszünk amerikai módon élni, így főleg velünk, azaz EK Ádámmal és EK Péterrel találkozhattok. Ezen kívül az EK Auto Team tagjai (tornasorban): Csikó (176), Zoli (175), Barna (175), Sanyi (175).
  A legtöbb amerikai autós találkozón és bulin jelen vagyunk, valamint egyéb veterán autós megmozdulásokon is részt veszünk.
  Akiket egy kicsit is érdekel a kínálatunk, vagy csapatunk, ezeken a találkozókon, bulikon bátran gyertek hozzánk, mindenkit szeretettel várunk - sör mindig van hűtve!
  Jelenleg az alábbi autóink várják a kíváncsi tagokat a dunaharaszti garázsunkban:
  1966 Ford Mustang Coupe 4speed
  1968 Chevy Impala 327 Fastback
  1969 Chevy Camaro 383
  1969 Pontiac Firebird Pro Street Show Car
  1977 Chevy Blazer K5 Hardtop
  1979 Pontiac Firebird Trans Am Solar Gold
  1991 Chevrolet Corvette
  2000 Chrysler Sebring JX Convertible
  Ezen lista nem ígérjük, hogy nem fog bővülni.... :)

A garázsban parkoló autók


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

A lap tetejére