1981 Dodge Ram Van

Ram Van

 • Már volt Dodge buszom régen is, csak sajnos el kellett adnom. Az egy modernebb változat volt, 1994-es. Nem igazán tetszettek rajta a műanyag kilincsek és az olcsóbb megoldások, ezért megfogadtam, ha újra lesz, akkor mindenképp régebbi, aminél még jobban odafigyeltek a minőségre. Ezeket leszámítva semmi bajom nem volt vele, nagyon megbízható autó volt. 318 V8, központi injektoros alacsony fogyasztással.

  Hosszas busz keresés után, 2OO6 májusában találtam rá, pár héttel később meg is vettem. Kimondottan lapostetős buszt kerestem, kicsi hosszúkás ablakokkal. Az autó nagyon szép állapotban van a korához képest, rohadás szinte nincs is rajta. Javítottam pár dolgot, de sokmindent kicseréltek már az előző tulajdonosok. Vettem egy donort is mellé, arról átkerült a hátsó lökhárító, a jobbos ablakemelő motor, a központi zár reléje és még pár apróság. Kapott egy új önindítót, egy új Grant kormányt, új felniket és gumikat. Benzin/gázos, 3 sebességes lockup-os TF-9O4-es váltóval. Hamarosan visszatérek több képpel és szöveggel.

Hozzászólások

 1. dzé  - 2007. december 30. 13:02

  Haj GYPO:)
  Végre,már egy párszor akartam mondani hogy csinálj valami ilyesmit!:)
  Tényleg szép busz,és nagy szerencséd volt vele!

 2. Unicumtomi  - 2008. január 9. 16:32

  Üdv!
  Igazi Flatland bringák! Volt egy olyan álmom régen, hogyha ennyi idős leszek, mint most vagyok, egy amerikai döggel hordom bemutatókra a gépem. Jó látni, hogy van, aki nem csak álmodozott róla! Szép dögök, befér gondolom az egész team bringástól, családostól, hozzátartozóstól...


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • keke0323:

  Bakker .Végre előkerült! Sokat gondoltam rá mi lehetett a sorsa! De jó,hogy

 • Zola:

  Úgy tűnik, nincs jó válasz, mindenkinek adok pontot a rádióra.

A lap tetejére