1991 Chevrolet Caprice Classic Sedan

Caprice

 • Hát mit is írjak erről az autóról? Kezdődött azzal, hogy mivel családot akartunk bővíteni, kellett egy nagyobb autó... Ez a jármű csere meg is történt 2007. áprilisában (Chrysler Stratus képezte a lecserélés tárgyát, szerettem, nem hajtottam).

 • Szegény Caprice viszont nem bírta a pesti utakat, a napi hajtást, és úgy általában azt, hogy használtuk. Tehát ami él, létezik, mozog, vagy egyhelyben áll - no azt mindent cserélni kellett/kell rajta. Ezzel nagyjából nálam megpecsételődött a sorsa. A szép nagy autóból átváltozott pénznyelő döggé. Persze ettől még szép is, nagy is, autó is:-)

 • Minden nyűgje dacára megmaradt, még mindig foltozgatjuk és tulajdonképpen szeretem is. Annyira, hogy még film forgatásra is elvittem!

Hozzászólások

 1. Chabyka  - 2008. április 17. 15:53

  Gratula a vashoz!

 2. ARAB  - 2008. április 17. 16:09

  Örülök, hogy hozzátok került.

 3. piocacica  - 2009. július 15. 22:57

  Jó kis vas:-)))

 4. LepényBalázs  - 2011. április 16. 21:41

  hello,

  mikor lehet látni a Vasat? Valamelyik talira eljöhetnétek! Hogy-s-mint van a Gép mostanság? Rég nem láttunk bejegyzést itt a garázsban :(

  szép dög, a világ legszebb autója. Mondom ezt, hisz 4 évig hajtottam a GEX rendszámú szürke Caprice-t, most meg átültem ugyanezen tipus kombijába :)

  üdv!
  LB

 5. kriszt  - 2011. június 30. 17:40

  Szia, bocsi, mostanában nem fórumozok nagyon.... a Caprice ácsorog a ház elött tavaly február óta váltóhibával, úgyhogy még egy darabig nem fog találkozóra járni sajnos. Mi azért lehet, hogy megjelenünk a Pontiac-kal, de a gazdasági válság meg az időhiány nálunk is betette a bokáját rendesen.
  Üdv: Kriszta


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • Hoacin:

  szerintem csík nélkül :)

 • kopaszkukac:

  Szia! Ez Jeep Wrangler TJ-re egy az egyben jó?

A lap tetejére