2003 Chevrolet SSR

SSR

 • Szerelemgyerek. Hirtelen jött és mivel nem jön minden nap szembe ilyen lehetőség beleugrottam. Nem bántam meg. Többi játszós autóm mind darabokban így - ugyanúgy, mint a corvette-tel - kellett egy, ami bármikor hadra fogható. Meglepően élhető, élvezhető autó. Akár mindennapi használatra is teljesen jó társ. Sokszor meg is esik, hogy ezzel megyek munkába.

 • Komoly baja az autónak nincs, de persze tökéletesre szeretném csinálni mire jön a nyár - mégis csak egy cabrio. Addigra kap szép új gumikat (végre egy autó, amire a régen vágyott BFG KDW-II mehetnek), lengőkarok, fékek, karosszéria, kipufogó javítása és általános szépítgetés, rendberakás a feladat.

 • Jó a segge :)

 • Itt már ki van rajta javítva a hátsó sárvédőn a kis sérülés, lefényezve és az egész autó átpolírozva. Szép lett. A féktárcsákat felszabályoztattam és körben cserélve lettek a betétek is. Első lengőkarokba új szilentek kerültek.

  5.3 Vortec + 4L60E + trailbazer alváz egy szexi bódéval. Jó kombó. Nem egy versenyautó, de azért szépet lép, ha kell neki. Hangra nekem gyönyörű, alapjáraton szinte észrevehetetlen, de fordulaton nagyon szépen szól.
  ASR kikapcsolható :)

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél az első kommentelő!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • leezsolti:

  Ami kimaradt: C6: 285/35/R19 Firestone a C5: 275/40R18 Good Year all season

 • mardi:

  !kép=comments/2021-07/60f6fb56b12e8.jpg

A lap tetejére