1989 Pontiac Trans Am

Trans Am

 • 2011.2.14. - Valentín nap. Beleszerettem az én új hófehér csajomba, és nem bírtam megállni, hogy ne legyen az enyém :)
  Már mikor eloszor megláttam imádtam, csodáltam, mikor hazajottem vele ugráltam oromomben(komolyan), mert hihetetlen élmény volt vezetni. álapota hibátlan, nem lehet belekotni egyetlen legapróbb részletébe sem! Mikor Camarobinál a szervizben kimerevítettuk az alvázat hazaút elott, és megláttam az alját is a kocsinak, hát majdnem hátast dobtam ott a godorben, mert alig hittem a szememnek, még megis dorzsoltem oket, hogy nem-e kébzelodom - valami gyonyoruség minden részlete!
  Egyszóval minden elismerésem az elozo tulajnak, Gyurinak, mert ez valami csoda amit ezzel a járgánnyal tett, és koszonok neki mindent az adás-vétel korul!

  Mostmár csak a forgalombahelyezést kell intéznem vagy 2-3 hétig, de sebaj, mosollyal teszem, hisz a kocsihoz nyúlni sem kell, hisz gyakorlatilag van egy vadiúj álapotú autóm minden tekintetben.
  Tobbi részlet hamarosan, addig is koszi, hogy benéztél!

 • egy-két rogtonzott kép:

 • az egyik fotós szemével Komáromban :)

 • És targa le!

 • A táboruk elott napozó banda.

 • A belseje annyira egyben van, hogy bévul szinte síri csond, tiszta modern, újautós érzete van benne ulve az embernek. A kasztni megsem nyekken még a pesti godros utakon sem. Semmi ropogás, nyiszogás, és ezt még jobban megerosítete az alvézmerevítés. Normális utazótempónál, még a motort is alig hallani, de viszont ha odalépunk neki, harap.
  élvezet volt rádió nélkul jonni haza:)

 • régi énje.

  szép volt így is.
 • Na, 2011.4.14. és itt a vége a kínlódásnak a forgalombahelyezéssel, tegnaptól rendes táblákon futok.
  2hónap idegeskedés és pénzkoltés után. Emberfelettit teljesítettem a hivatalokban, minisztériumban, vizsgákon... tobb 100 eurós telefonszámlák (2kontinens, kb.10országába)a kétségbeesett segítségkeresés miatt. Innen a fórumról is tobben próbáltak segíteni, és ezért koszonet Kiss Gyuri-tól kezdve mindenkinek, aki foglalkozott ezzel!
  Nálunk az új torvény miatt az a bune az USA kocsiknak a forgalombahelyezésnél, hogy ugyebár nem létezik beutve a 17jegyu VIN szám az alvázba/kasztniba, csak ragasztva a szélvédo sarkába. Na és természetesen ezt szinte lehetetlen elintézni, hogy az oda bekeruljon torvényes úton, de mégis sikerult.
  Megszivattak rendesen, de mindegy, már túlvagyok rajta, egy rakás pénzembe kerult, de kárpótol, hogy COOL A VERDA! Már csak tankolni kell, targa le, nagy gáz, és fulig vigyor:D

 • Ja, kerult fel jó sotét fólia a hátsó ablakra, új gumikéderek az ajtókra, fincsi kis rádió, készultek targateto alá napellenzok..
  Mostmár tényleg csak abba lehet belekotni, ha néha légypiszok van a szélvédon:)

 • Tesóval.

 • Családi minitali.

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél az első kommentelő!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • golya32:

  815e ért is vihető !kép=comments/2021-11/619574b53b9d7.jpg

A lap tetejére