2006 Jeep Grand Cherokee Limited Dömper

Grand Cherokee

 • Ezt a képet nem én csináltam, de ekkor még az autó nem volt az enyém. Persze a kép róla van, csak még nem a saját rendszámával.

  Iszonyat nyögvenyelős egy nem EU-s járgányt itthon üzembe helyezni.

 • Dömper svájcból jött és éppen oda mentünk hétvégén. Itt még a stab pálcák zörögtek, mondjuk a határon túl ezt nem nagyon vettem észre :)

 • Akit egyszer megfertőz az amerikai autó, az nehezen szabadul. Vannak érdekes megoldások, vannak olyan megoldások, amire azt mondod, hogy az európai autógyárak miért nem gondoltak rá és vannak olyanok aminél pislogsz, aztán röhögsz és azt mondod ez amerikai.

  Mire is gondolok. Alapvetően az autóban lévő gomb és egyéb világításra, azt gondolná az ember, hogy ledes. Még is 2006 (najó 2005-ös modelév), de az autó 2006-os. Szóval akkor már a led annyira mindennapos volt, hogy szinte minden cuccban volt egy. Na erre az amcsik kitalálták a lednek látszó, felület szerelt izzót, amit nem egyszerű cserélni. Mi is ez? A különböző panelek nyákjára ráforrasztották az izzót egy műanyag talpba ültetve. Persze mint minden izzó, ezek is kb 800-1000 óra múlva megadják magukat és sötétbe borul az autó. Így ma szétszedtem a középkonzolt és levettem a méreteket. Rendeltem ebay-ről felület szerel 140 fokban világító zöld SMD ledeket, megnézem a lomex-ben mi van és veszek ellenállásokat. Aztán kiforraszt, beforraszt megnéz. Hamarosan jön az update (mondjuk az ebay szállítás 30-45 nap :) )

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél az első kommentelő!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • leezsolti:

  Ami kimaradt: C6: 285/35/R19 Firestone a C5: 275/40R18 Good Year all season

 • mardi:

  !kép=comments/2021-07/60f6fb56b12e8.jpg

A lap tetejére