1981 Cadillac DeVille Sedan

In my car..

 • Klíma mèg várat magára.De azèrt projectből nincs hiány, vezèrlèst, super dutty vízpumpát, ès új hűtőt is kapott a picikèm..

 • Nice car😎

 • 5 éve együtt!! Élmény vele minden perc.
  Úgy néz ki, hogy kifizetődő döntés volt, a motor, és az üzemanyag adalékolása, valamint a nagyobb vízpumpa,és az erősített hengerfej csavarok alkalmazása..
  Az 5.7 D mégiscsak használható mindennapra is!!

 • Sajnos bele kellett nyúlni a motorba ismét.Az egyik indítás után tolta ki a vizet a kiegyenlítő tartályba .Minden előzmény nélkül.De valami iszonyat módon.
  Másnap el is kezdtem a bontást,kiváncsian várva mi történhetett.Az első hiba már a hengerfej levétele közben látszott.Kilazultak a csavarok.Utána olvasva,és pár szakember megkérdezése után, valószínűleg a fel-pro hengerfej tömítés nem volt jó minőségű.Ezért lazulhazott fel,valamint az ARP-csavarokkal éppen az 5.7D kapcsán lehetett olvasni hasonló végkifejletről.

 • Mivel azóta már három darab motor figyel a kamrába tartaléknak így könnyű szívvel kezdtem el a javítást otthon egyedül. Sajnos még egy hibát véltem felfedezni mindkét oldalon más vastagságú hengerfejtömítés lett felrakva. Most úgy döntöttem hogy itthon csináltatok egyedi hengerfej tömítést hozzá. elküldtem egy szakembernek aki postafordultával megküldte az általa tervezett A gyárinál vélhetően jobb tömítést.Valamint ellátott jó tanácsokkal a csavarok meghúzásával kapcsolatban.
  A szívósor cseréltem még ki egyedül egy jobb állapotúra, de alapjában véve nem kellett semmi mást csinálni. nem síkoltattam, mivel gondoltam időben észrevettem a hibát más gond nem lehet.

 • Másfél hét éjszakai szerelés gyümölcseként sikerült összeraknom. azt kell mondjam pöcc röff gyönyörű hangja van nem tolja a vizet reméljük a legjobbakat.... úgy terveztem hogy egy év után ránézek a csavarokra és ugyanakkora nyomatékkal rá húzok még egyszer.. kíváncsi vagyok az eredményre.....
  Még mindíg ugyanúgy szeretem,a kis malőr ellenére más gond nem volt vele,nagyon megbízható...Nekem nem kellene mas autó.

 • A motorral nincs már gondom,és a sikeres szerelésen felbuzdulva,nekiálltam a fűtő-hűtő doboz szétszedésének,mivel,az utastérbe esőzés közben beszivárgott a víz...Első fej vakarásom a motorháztető leszedése volt.Vajon egyedül hogy a P-be tudom leszedni🤔A mellékelt ábra mutatja a siker kulcsát..😊

 • Így már könnyű volt átforgatni az autó elé.
  A lebontás után vízzel teszteltem a lehetséges helyeket,Meg is lett a hiba.Pár autó bontása közben szinte mindegyiknél ezen a részen ,a doboz és a beltér találkozásánál tapasztaltam erős rozsdásodást.Talán az évek során elporlad itt a tömítés,vagy lehet gyárilag nem volt egy jó megoldás?Nem tudom,de megpróbálom megoldani a dolgot..

 • Kipucoltam ,rozsda maróztam,hála égnek nem volt annyira vészes,csak azon a részen ahol befolyt a víz.Szépen megszárítottam,és a kedvenc tömítő pasztámmal 3 fázisban letömítettem az egészet.

 • Mindent kiszedtem ,lepucoltam,újra tömítettem,a fűtő radiátort kicseréltem .Jó móka volt 😊

 • Most már tényleg mehet a klíma rendbe tétele,a dobozzal már nem kell foglalkozni.A fűtő radiátort leteszteltem mielőtt betettem.

 • Decemberbe kaptam időpontot a kárpitoshoz,a műszerfal fedél végre meg lesz szépen csinálva.

 • Ránézve A hangszórókra ez a látvány fogadott.Pedig szepen szólt!🤔
  43 év napsütés .....Megérett a cserére😉

 • Csak az első üléseket kell javítani..

 • A hátsó traktus még mindíg bomba!! És teljesen eredeti!
  Végre a beltér is patika lesz!

Hozzászólások

 1. k.csaba  - 2016. március 8. 15:54

  Nagyon jó a kocsi!!! remélem eljössz a cadillac ranchra vele!

 2. keke0323  - 2016. március 8. 17:05

  Köszi! Még most sem hiszem el, hogy az udvaromon áll.Ha elkészül addíg,akkor ott a helyem!

 3. johnred  - 2018. június 20. 23:39

  Az elmondottak a benzines porlasztósokra is állnak!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • Lincoln2:

  Minden eladható. Tegyél fel róla fotós hirdetést adatokkal és egy általad

A lap tetejére