2003 Cadillac CTS

CTS

 • Megérkezett 2018.06.11
  Sok fejtörés es nagy elhatározás kellett hozzá, de ismét usa vas az udvarban! - örülünk -
  Az előző gazda szerintem elég jól rendben tartotta, bar vannak még apróbb tenni valók rajta. Napi autonak szerintem tökéletes lesz, ha nem akarok beszallni a mindennapos autós malomkerékbe.

 • Az első nagy kihívásunk a gáz rendszer. Az előző gazda beepitette,elvileg szépen,szabalyosan, ahogy kell, csak meg a forgalmiban nincs bejegyezve. Most remenykedem minden jol megy majd vele.

 • Az autó egész tetszetős, jo forma. Tetszik. Fura hogy 2003as kiadásához képest sokkal fiatalabbnak tűnik a szögletessege miatt. Elég jol felszerelt, ráadásul még működik is minden!! :-) na jó, túl jol működik, mivel valamiért nem aramtalanitja magat teljesen. Tehat mikor kinyitom az ajtót nem kapcsoja le a központi kijelzőt, ezért hamar lemerül az akksi. Igy amig nem csinálja meg valami ügyes kezű szakember,sajna le kell venni az akksi sarkokat. :-(

 • Kicsit megkésve, de sikerült a muszaki, most már hivatalosan is gázos!
  A villamosagi szerelő keresgélés még folyamatban. Ma egy újabb sikert lehet elkönyvelni: mikor vásároltam mondta a gazda hogy kicsit rangat mikor indulok igy nagyobb gáz adással induljak es akkor ez elmarad :/ gondoltam én hogy ez nem helyes így, picit zavart is. Olvasgatva a v8 garazsokat az egyik forum taraunk szinten ctsen kitakaritotta a trottle bodyt, gondoltam hátha segit nekem is ez. Nem túl megerőltető, megpróbálom. Majd teszt kanyar, és láss csodát, most már ugy vált ajogyan annak illik!!

 • Nos, öröm és boldogság van. Végre sikerült elérni telefonon a helyi autóvillamossági gurut. Elvittem hozzá másnap este,majd harmadnap hívott,hogy kész!!!!! Bakker,nem hittem a fülemnek,annyira örültem. Szerencsére csak a gyújtáskapcsolóval volt gond,de átmenetileg atforrasztgatta és most már minden szuper ;-)
  So, az off autóból mostantól átkerültek a cokmokok az uj napi autonkba!!!

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél az első kommentelő!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • Hoacin:

  szerintem csík nélkül :)

 • kopaszkukac:

  Szia! Ez Jeep Wrangler TJ-re egy az egyben jó?

A lap tetejére