v8cars.hu | Miskolctapolca Big Meet 2001

Miskolctapolca Big Meet 2001

Miből lesz a cserebogár?! Talán még a szervezők sem gondolták, hogy az első kóbor ötlet ennyire kinövi magát. Mindenesetre fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy az első miskolctapolcai találkozó ne csak egy gyenge próbálkozás, hanem komoly, de mégsem túlszervezett rendezvény legyen.

Volt sok haver, belépőkártya, szállás faházakban, sok jó zene, felvonulás, pörgés, gumifüst, nézők, büfé, megjelent a tévé, a rádió, a helyi újságok, gyönyörű volt a környék, no és persze az autók.

Külön csemege volt a frissen restaurált, a nagy nyilvánosság számára most bemutatkozó 1968-as zöld Chevrolet Impala. Fantasztikus forma, becsületes, szép munka.

Nagyobb létszám mellett lehet, hogy nem lett volna ennyire spontán ez a buli, de a közel ötven autónyi résztvevő még kezelhető volt. Nagyszerűen sikerült a felvonulás, az útvonalat biztosító motorosrendőrök remekül végezték a munkájukat, sőt, egy Harley-s is csatlakozott hozzájuk.

A helyiek barátságosan fogadták a dübörgő vasakat, és mi, a résztvevők is örültünk, hogy nem kell augusztusig várni egy kis V8-as őrületre. A szervezők szeretnének hagyományt teremteni a találkozóból, úgyhogy fejben már a jövő évi buli részleteit tervezgetik. Remélem, hogy legalább ilyen színvonalas lesz az is, gratulálok a mostanihoz, és sok szerencsét kívánok a következőhöz!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • keke0323:

    Bakker .Végre előkerült! Sokat gondoltam rá mi lehetett a sorsa! De jó,hogy

  • Zola:

    Úgy tűnik, nincs jó válasz, mindenkinek adok pontot a rádióra.

A lap tetejére