2003 Cadillac CTS

2019 november

 • A kezdetektől fogva, volt egy aprócska gond az autóval.nem is olyan aprócska, mert meg csak most oldódott meg. A jelenség az volt,hogy menetközben kiirta Stability engaged, illetve minftha fekezgetni akarná valamelyik kereket,majd pár km utan service stability System, ekkor már,mikor én adagoltam a féket, eléggé félelmetesnek tűnt,de nem igazán akart fekezni sem,csak mintha az abs dolgozna a féken! Sok internetes böngészés sem juttatott célba,mert sehol semmi konkrét nem volt le irva. írtak a kormany pozíció szenzort, a feknyerget, kerékcsapágyat, ABS jeladó..
  Volt olyan is,hogy indulás előtt mikor P ből Dbe raktam már akkor kiírta a service stability Systemt. Egyébként eléggé nyekerget alapból a fék. Mutattam is egy szerelőnek,majd ledobbentem hogy mennyire lógott az egesz féknyereg.első nekifutasnak rendeletem új csúszkát.kisereltem,ooo fasza nem lóg! Teszt kör,persze meg mindig kiírja a problémákat.
  Olvasgattam a fékes topicot a fórumon, ahol valaki irta,hogy a fékbetétnek a hatoldalat óvatosan megzsirozta es elhallgatott a nyikorgas.kiprobalom, nem nagy művelet, közben ha már ott vagyok fordítottam a munkahengereken a dugattyun is egy fél fordulatot,majd a fékbetét fészket is jól megcsiszolgattam,illetve amiért szetszedtem,be is zsiroztam. Osszeraktam bealltam a garazsba,okes nem nyikorog.
  Majd napokkal később kérdezem az asszonyt, kiírta mostanában neki a service problémát,mert nekem nem.hat szerinte neki sem. Úgyhogy valószínűleg ez is meg oldódott. 😁

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél az első kommentelő!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • Hoacin:

  szerintem csík nélkül :)

 • kopaszkukac:

  Szia! Ez Jeep Wrangler TJ-re egy az egyben jó?

A lap tetejére