v8cars.hu | Visszatérés a rozsdás pokolba

Visszatérés a rozsdás pokolba

Fagyos novemberi reggel, havazott éjszaka, alig élek. Kicsit fáj a szívem kivinni a hóra, de talán ez az utolsó lehetőségünk. Volt idő mikor én se hittem volna, hogy visszatérünk még. Végtelenségnek tűnt, pedig alig két éve voltunk ott.

Belépve az irodába Trump néz rám szúrós tekintettel életnagyságú karton formájában. Already Great Mr President! Súgom halkan, mert ez egy midwesti redneck hely.

Kilépve mintha egy másik világba érkeznék. Mindent szeretnék megnézni, de rohanni kell. Szinte egyedül vagyok, ki is jönne rozsdás vasak közé a süvítő hideg szélben. Eszembe jut egy klasszikus dallam, amint nézem őket. Régi ismerősökkel is összefutok. Hogy is hívnak? Electra 225 61-ből. Persze, hogy is felejthettem el.

Good old Coronet, mi van veled? Rosszul nézel ki. Ne félj, még mindig Te vagy az igazi muscle car a telepen. Colony Park, neked még köszönettel tartozok. A lehető legjobb helyre került az orrdíszed biztos lehetsz benne. Kisétálva megnyugszok kicsit, minden a helyén van. Remélem, találkozunk még.

https://www.youtube.com/channel/UCypzkxs54X3oa8wPTRYPOqg/videosMagyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • kissis:

    Gratulálok! Szép autó! Szép munka!

  • bexxter:

    !kép=comments/2024-03/6605736d6a2dd.jpg

A lap tetejére