Roadkill #56, Dirt Every Day #56, Engine Masters #15, Hot Rod Garage #46, Barnfind Hunter #9

Ha átaludtad az elmúlt három hetet, vagy valami más okból kimaradtál a friss videókból, mint én az amerikai út alatt, most itt a lehetőség bepótolni. Összeszedtem, miről maradtunk le:

Roadkill #56
Végre egy kis projektelés, utazás, nem csak rombolás. A fiúk a korábbról ismert dirt-track Challengert a Mopar Nationals swap meetjén teszik utcaképessé, majd nekivágnak az útnak, hogy legálisan gyorsuljanak Pontiac-ban a Woodward Avenue-n a saját, Roadkill Nights nevű rendezvényükön.Dirt Every Day #56
Fred őrült ötlete, elöl-hátul egy-egy 500-as motorral, azaz több mint 16 literrel hajtott Eldorado a sivatagban. Egy kicsit a Félelem és reszketés Las Vegasban is beugrik a napszemüveggel és a sapkával.Engine Masters #15
Leömlőket hasonlítanak a dyno padon, borítékolható végeredménnyel. A hosszú, hengerenkénti leömlő a nyertes, de nem szerepel annyira rosszul a klasszikus kinézetű sem.
Hot Rod Garage #46
Nem volt titok egy percre sem, hogy Tony Angelo a drift irányából érkezett a műsorba. Hogy kombinálja a két világot, egy 1972-es 'Cuda driftautó építésébe kezdett. A Fishtail névre keresztelt jármű Lucky segítségével időközben összeállt, és a SEMA-ra is kijutott.
Barn Find Hunter #9
Ez egy maradékokból összevágott rész lett, remélem az epizód végi téma kereső felhívás ellenére van még szufla a show-ban, mert általában érdekes autókba, jó sztorikba botlanak.


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • zoltanking:

    Ingyen elvihető. Michelin Pilot Super Sport 52.000km-t futott. 2017-és

  • DRW:

    Beadom a felmondásomat. A tegnapi kérdére elfelejtettem válaszolni. A

A lap tetejére