2002 Chevrolet Camaro

Camaro

 • Szóval az mindig bennem volt, hogy egyszer KELL egy Camaro. Ez valahogy becsípődött még fiatal koromban és valahogy ott maradt hátul a kisagyam egyik bugyrában, hogy muszáj egyszer egy ilyen autót birtokolnom.

  Hogy ez közel 20 év után sikerült csak, az már más kérdés, de a lényeg, hogy sikerült és azóta is örülök, hogy megvettem. Az előző gazdája nagyon gondos volt (ezúton is köszönet érte!), így elég jó állapotban van a vas. Abszolút használható, napi szinten is. Városban is el lehet férni vele és ha kell, meg is indul kellő vehemenciával. Szóval egyátalán nem bántam meg, azóta is jóleső borzongás fog el, ha beülök a bőrülésbe és ráteszem a kezem a kormányra.

  Ez az első nagy túránk volt egyébként, Bükkszentkereszten. Az autó nagyon jól viselkedett és a hely adottságai miatt alkalmam nyílt a hegyi szerpentinen tanúsított útfekvését is letesztelni. Remek élmény volt! :)

 • Még egy kép ugyanonnan, ezúttal hátulról. A DTM vég nem a szívem csücske, de egyelőre így marad, most fontosabb dolgok vannak előtérben, az esztétikával később foglalkozunk még.

  Amúgy kapott egy teljes külső polírt is, mert néhol már nem volt egészen fényes az autó, de azóta olyan, mintha kicserélték volna (pedig előtte sem volt csúnya). Valamikor még ősz-tél előtt kell vennem bele valami jó szőnyeget, mert csak a gyári van benne és azt nem akarom összesarazni, koszolni, ha jön a vacak idő.

  Eddig annyi feladat volt vele, hogy a bal elejében szilentet kellett cserélni, mert már kopogott. Ez hamar megtörtént és azóta nem kopog, hanem nyikorog. Viccen kívül, rá kell nézni újra, mert így nem oké, ezt szeretném még orvosolni, de más baj szerencsére nincs vele.

 • DTM közelről

 • DTM off (végre)

 • Ez egy kirándulás közben készült a tatai tó mellett.

 • Agárdon.

  Az autó teljesen jó állapotban van, olajakon és kopó alkatrészeken kívül mást nem kell rajta cserélni szerencsére.

  Legutóbb hátsó kerékcsapágyakat cseréltünk, erről is le van a gond a következő 10 évre remélhetőleg. :)

 • No, itt meg már a téli felnikkel-gumikkal. Egyúttal viszont cseréltük a féktárcsákat, betéteket, így vadiúj fékekkel kezdhetünk neki a téli időszaknak.

 • Kirándulás Biatorbágyon.

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél az első kommentelő!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • Krityoo:

  !kép=comments/2021-05/60941f2610f83.jpg

 • Krityoo:

  !kép=comments/2021-05/60941ef85be35.jpg

A lap tetejére