1991 Chevrolet Caprice

Caprice

 • Sziasztok!

  Üdvözlök Mindenkit!

  Roland a becsületes nevem, de a Joker-re is hallgatok! 🙂

  Pontosan egy éve lettünk egymáséi kis 91-es Caprice-emmel, amit LepényBalázs-tól vásároltam. Egy gyerekkori álom vált valóra!

  Ezúton is köszönöm Neki! 🙂

  Ez alatt az egy év alatt kaptam sok segítséget, barátságot személyesen és online egyaránt!

  Örülök, hogy egy ilyen nagyszerű közösség tagja lehetek!

  Remélem, hamarosan találkozunk személyesen is!

  Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

  Üdvözlettel/Barátsággal,

  Simon “Joker” Roland

 • Jól kezdtem a 2020-as évet. Szilveszteri józanodás után, másnap indultunk is Caprice-ért LepényBalázs-hoz. Sokat nem aludtam, már a hazaúton járt az eszem, hogy mennyire nagyszerű lesz. Jobb volt, mint amire számítottam :) Ilyen érzést más autóban nem tapasztaltam, más világ. Eszméletlen királyság! :)
  Nem gondoltam volna, hogy enyém lesz ez az Autó. Egy havas hétfői nap néztem meg először, meeting után hazafelé ugrottam be Balázshoz megnézni. Tudtam, hogy szép és jó autót fogok látni, és hogy szerelem lesz első látásra, csak pénzügyileg más kategóriában nézelődtem, ezért fájni fog nemet mondani. Balázzsal nagyon jót beszélgettünk, mindent megmutatott az autón, mesélt egy csomó infót. Persze azért hazafelé nem nyugodtam, kéne ez a Caprice. :) Balázs sok képet, anyagot átküldött, nagyon sokat beszéltünk még a Kocsiról.
  Karácsony előtt Barátnőmmel is elmentünk, lássa Ő is, miről beszélek folyton az elmúlt hetekben. Imádta ő is.
  Két ünnep között kilométereket, vagyis helyesebben mondva mérföldeket járkáltam a lakásban, hogy mi legyen. Majd Barátnőm fogta a telefonom és hívta Balázst, majd a kezembe nyomta. Deal! :D
  A fotón az első utunk hazafelé :)

 • Nagyon imádom. Ha benne ülök, vagy krúzolunk, más világba kerülök. Párom is imádja. Menedékünk a szürke hétköznapokból :)
  A homeoffice-t is inkább benne oldottam meg. Irodának is elég pöpec.

 • Mindig is akartam egy ilyen parkolós képet :D

 • Ééééés nem messze van egy Lepénykombi is! :D

 • Gyönyörű felirat :)

 • Minden fényben gyönyörű, de ez a lemenő nap fénye visz nálam mindent :)

 • Volt némi csattogó hang, Balázs is mondta, meg együtt is nézegettük. Szíjfeszítő halálra gondoltunk, mozog, mintha muszáj lett volna. De komoly problémát nem okozott, a hanghatáson kívül. Majd némi örömködős krúzolás után jobban szemügyre vettem. A főtengely szíjtárcsa szép nyolcas pályát írt le. "More ebbü baj lesz."
  Nézegettem a fórumokat, hogy mi a hiba forrása -----> előfordulhat, hogy fellazulhatnak a szíjtárcsa csavarjai ennek kell utána húzni.
  Folyt egy picit a hűtő is, mondom amikor azt kiszerelem, akkor ezeket a csavarokat is meghúzom. De két nap múlva vittem eredetiségvizsgára, addig hozzá nem nyúlok és oda is nagyon finoman, óvatosan megyek. (Szerencsére csak 2 km-re volt.) Rekordidő alatt, 1 óra alatt eredetiségvizsga és okmányirodai ügyintézés, az új forgalmival a kezemben abszolválva. Go haza óvatosan.
  Itthonról 500m-re tompa puffanás. A képen látható látvány fogadott.
  Végül is nem a csavarok lazultak fel. :) Ékszíjat ledobta szépen, kivettem és még haza is hozott. (Jó dolog, hogy szervós.) Legalább sokat tanultam az Autóról, és az alkatrészek beszerzéséről. Rengeteg segítséget kaptam, ezúton köszönöm még egyszer!

 • Szíjtárcsa offolva.

 • Örülök, hogy egy ilyen nagyszerű közösség tagja lehetek. Egy kis délutáni összröffre indulás előtt nálam. Régóta vágytam ilyen utcaképre :D :D

 • Jöhet újra a jó idő :D Remélem sokatokkal fogunk tudni személyesen is találkozni! :)

 • Az a hátsó... :D Imádom bámulni. A csomagtartó nyikorgása komoly perverzióm lett. Fontos részlet, kenőanyagot rátenni tilos :D

 • Január elsején mázlink volt és nagyon szép időt kaptunk. Barátnőmmel ebéd után egyszerre kiáltottunk fel: Caprice-elni [Kepriszelni :)] kell! 🙂

 • Ez egy kis becsípődés: fekete, acélfelni, króm felniközéppel. A jó idő végére sikerült felszerelni őket. Egy-két menetet sikerült is abszolválni. Teljesen más karaktere lett így az autónak, imádom. :)

Hozzászólások

 1. LepényBalázs  - 2021. január 20. 10:58

  A legjob helyre került Hozzád a Vas. Örülök, hogy ilyen alaposan figyelsz minden apró rezdülésére, és tökéletes Gazdája vagy az Autónak. Ahogy a képeket nézem, kicsit most is a sajátoménak érzem, ezért sem fáj annyira a hiánya. Ha valami hekkerhez került volna, zabosabb lennék. De így szinte teljes a béke.
  A csomagtartó nyekergése pedig valban külön extra benne, halálos vétek lenne elhalgattatni :D
  Viseld gondját és ha majd egyszer valami ennél is jobbra váltasz és megválnál Tőle, akkor engem hívj először. THX :)

 2. rolotech  - 2021. január 21. 18:13

  Köszönöm szépen! 🙂 Te leszel az első, ígérem!
  Ha meg erre jársz, akkor el is viheted egy-két karikára! 🙂


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • Béke:

  Volt??? Még mindig van egy ...valahol !szemi A fő baj a kipufogó leömlővel

 • moparkid:

  Na, ha aktuális a leömlő kérdése, szólj. Három motor van nálam.

A lap tetejére