v8cars.hu | 8. Debreceni Amerikai Autós Találkozó

8. Debreceni Amerikai Autós Találkozó

Kedves Barátok, Ismerősök, és Látogatók!

A 8. debreceni találkozón is átjutottunk, melyről ezt a beszámolót szeretném elétek tárni. Az eseményre a megszokott ritmussal, új ötletekkel készültünk, egy már a bejáratotthoz képest későbbi időponttal. Ez a későbbi naptári dátum az időjárás okozta pirulásban és az enyhe szellőben mutatkozott meg. A magam részéről hiába égtem meg, s lettem főtt rákhoz hasonló, úgy gondolom jó, és megfelelő időnk volt.

Az idei eseményre sikerült új kapcsolatokra szert tenni, ezáltal új lehetőségekkel - támogatókkal bővíteni az eseményt.

Egyik támogatónknak hála (HBZ Kft.) végre kulturált és árnyákos helyet kaptak a pihenni vágyók, másik felöl eredeti (Made in USA) Hot-Dogot és Hamburgert kóstolhattak meg a kedves látogatók. (Többek nagy megelégedéssel voltak iránta) Nem kevés sikert aratott a helyi Baseball egyesületi kitelepülés is, a mentor Brett minden közreműködése, instrukciója helyénvaló! És mint megtudtuk tőle, hazájában, az államokban ő maga is járművek kicsinosításával foglalkozik. Köszönjük!

A találkozóra a nap folyamán a területet teljesen megtöltve a legkülönfélébb márkák kerültek elő, új járgányok, és már visszatérőek egyaránt. A márkák kavalkádjában jó volt megtekinteni a felújításon átesett projektmunkákat, a friss elkészüléseket és egyedi építéseket. Vagy épp a fórumról már jól ismert gépeket új szerető gazdánál! Pl. a Pontiac Wagon.

Nagy különlegesség volt a most már járóképessé vált ZapoMoto, melyen a vállalkozó kedvűek utazhattak is!

Több típus evolúciója is nyomon követhető volt a felvonult gépcsodák közt, Mustang, Firebird és Camaro. E mellet volt restaurált oldtimer szekció, motoros részleg, tuning vasak, és az elmaradhatatlan Firebird sor. Bár most mindenki nem fért be, így is jóra sikerült.

Nagyon jó hangulat, térzene, barátok, ismerősök és új arcok. Számomra a legtöbbet az számított, hogy sikerült összehozni veletek, nektek egy olyan napot, ahol lehetőség volt a kapcsolatápolásra, kapcsolatteremtésre. Azt éreztük, hogy számítanak eseményünkre. Sajnos jómagamnak megint nem maradt annyi időm, mint amennyit egy-egy emberrel szerettem volna beszélni. (Vagy túl sokat beszélek?)

Remélem, tudunk tovább emelni az esemény színvonalán, pótolni a hiányosságokat, vagy valamiféle biztosítékkal vagy B tervvel készülni a következő találkozóra. Ezzel kapcsolatban minden ötletre, reakcióra számítunk email formájában. Köszönjük nektek, hogy eljöttetek, és az ország Dunán innen eső felén életben tarjuk együtt ezt az egyedülálló rendezvényt, és vele összefogjuk közösségünket!

További olvasnivaló: haon.hu, burningwheels.hu


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • kissis:

    Gratulálok! Szép autó! Szép munka!

  • bexxter:

    !kép=comments/2024-03/6605736d6a2dd.jpg

A lap tetejére