v8cars.hu | Balaton V8, 2010

Balaton V8, 2010


Kedvencem


Flamin Garage lakókocsi


Mustangok


Kerék


Balaton

Késve érkezni egy buliba sosem jó, az ember lemarad, és nem tudja felvenni a ritmust. Egy ilyen beszámoló következik most, ugyanis csak szombat délután jutottunk el Szántódra a Rév kempingbe, a második Balaton V8-ra.

Áron, Coolcat Robi és Párduc Amerikai autós és Hot Rod családi weekendként reklámozták rendezvényüket, ennek értelmében igyekeztek programokkal, látványosságokkal, koncertekkel megtömni a hétvégét, hogy ne csak a családfő találjon elfoglaltságot magának.

A fiúk remek ízléssel állították össze a találkozó megjelenését. Nem csak a plakátról és a belépéskor ajándékba kapott jópofa poháralátétekről beszélek, ritkán találkozni a hazai weben ennyire szép oldallal, mint amilyet a találkozó kapott.

Belépés után az első meglepetést a külföldiek okozták, egy szlovén és egy osztrák különítménnyel is találkoztunk. Az osztrákok mattfekete különítménye régóta kedves nekem, minden egyes találkozás a Studebaker pickuppal megerősíti bennem a tudatot, hogy az embernek szüksége van egy ilyen ötvenes évekbeli dinnyehordóra.

Plusz egy olyan lakókocsira, amivel a miskolci http://flamingarage.hu target=_flamin>Flamin Garage csapata jelent meg. A fiúk nulláról építették a hamisítatlan ötvenes évek hangulatát árasztó utánfutót, és ami a legjobb az egészben, hogy sorozatgyártásra szánják, hivatalos magyar rendszámmal. Szóval egy ilyen is kell.

A Mustangosok külön sorban mutatták be az egyes generációk közti hasonlóságokat és különbségeket. Tetszett az American magazin Vegas Vic-kel kiegészített standja, egy spontán kis Amerika elevenedett meg a fa emelvényen.

Három kellemes órát töltöttünk el a Balaton partján, sok ismerőssel, sok beszélgetéssel. A képekkel sajnos csak a szombat késő délutánt tudtam megörökíteni, sokakat már csak távozás közben sikerült elkapni.


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • kissis:

    Gratulálok! Szép autó! Szép munka!

  • bexxter:

    !kép=comments/2024-03/6605736d6a2dd.jpg

A lap tetejére