v8cars.hu | 4. Cadillac Ranch, Lajosmizse

4. Cadillac Ranch, Lajosmizse


Jó ötlet

Én sem vagyok más, mint a többiek, szabadidőm függvényében a távolság és a várható létszám alapján válogatok a megsokasodott találkozók közül. A Cadillac Ranch eddig valahogy kimaradt a szórásból, pedig minden egyes alkalommal csodálattal néztem a feltöltött képeket: csillogó krómok, színkavalkád a gyönyörű zöld hátteret adó gyepen.

Régóta figyelem a Cadillac Club tevékenységét, minden megmozduláshoz igyekeznek egy kis pluszt tenni, amivel a márka hírnevéhez méltóvá emelik az eseményt. Teszik mindezt mindenféle felsőbbrendűség nélkül úgy, hogy közben jó kapcsolatot ápolnak a többi hazai autós klubbal.

A mai napon közel 50 Cadillac-kel és legalább ennyi más márkájú amerikai autóval találkozhatott, aki ellátogatott Lajosmizsére. A helyszín ideális egy ilyen egynapos, emberi léptékű találkozóra, megfelelő méretű placcal, vendégparkolóval. Piros pont jár a jól látható útbaigazító táblákért is.

És ha már a tábláknál tartunk, nagyon tetszettek az előre leszúrt információs táblácskák, amik egyben az autók elhelyezkedését is igazították. Tényleg jó volt látni az így kialakult szabályos sorokban a sok hasonló, de mégis más Cadillac-et. Egy kicsit a kremsmünsteri Cadillac Big Meeten éreztem magam.

Következzen hát néhány zöld gyepes fotó, végre a saját fényképezőm objektívén át.


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • Béke:

    Volt??? Még mindig van egy ...valahol !szemi A fő baj a kipufogó leömlővel

  • moparkid:

    Na, ha aktuális a leömlő kérdése, szólj. Három motor van nálam.

A lap tetejére