v8cars.hu | Svájc, 2006 május

Svájc, 2006 május

Május 7-én nagyot utaztunk (Judit - fotók, Rasca - nézett, Mischi - fotók) oda, ahová már tavaly is készültünk: Svájcba, Zürich mellé egy gigantikus méretű autós találkozóra.

Ez egy vasárnapi buli: az egész 9:30-tól 17:00 óráig tartott, 1000 db fölötti autó 1974-ig bezárólag és rengeteg látogató, akik csak úgy folynak el az autók mellett. Precízen megtervezett parkolási rend, buszokkal szállított látogatók, koncertek, árusok, mindez belépő nélkül!

Mi ebéd előtt értünk oda, és azt sem tudtuk hol kezdjük. Mint akik most vannak először ilyenen. Száz darab fölötti 60-70-es évekbeli Mustang, 100-es darabszámhoz közeli Mopar, pár darab Hot Rod, Custom gép, gyári állapotban pompázó 30-40-es masinák jelentek meg.

Sajnos elég hamar elkezdtek szálingózni az autók hazafelé de nem bántuk, maradt belőlük bőven. Képtelenség volt lefotózni mindent. Próbáltuk úgy csinálni, hogy mindenki képet kaphasson a felhozatalból.

Ami viszont durva volt, az a 426 HEMI hangja egy 1963-as Plymouth Savoy Wagonból! Nem sorolok fel mindent, a képekből látjátok majd úgyis milyen gépek voltak. Lényeg, hogy jövőre is menni kell!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • keke0323:

    Bakker .Végre előkerült! Sokat gondoltam rá mi lehetett a sorsa! De jó,hogy

  • Zola:

    Úgy tűnik, nincs jó válasz, mindenkinek adok pontot a rádióra.

A lap tetejére