1992 Chevrolet Lumina 2.5 eladó

Évjárat:
Márka:
Típus:
Egyéb:
Üzemanyag:
Sebességváltó:
Meghajtás:
Magyar forgalmi:
Ár:
1992
Chevrolet
Lumina
2.5
Benzin
Automata
Elsőkerék meghajtás
Van
200 000 Ft
Leírás:
Eladó a képeken látható 1992-es Chevrolet Lumina 2.5-ös Iron Duke motorral. Az autó PROJEKT állapotban van, mit jelent ez:
- Az automata váltó felújításra szorul (3. helyett kidobja üresbe, 2-ben max 60-70-el el lehet vele csoszogni, de csak ideiglenesen). Van hozzá egy extra váltó, aminek az állapotát nem ismerem, azzal a mondással vettem, hogy "működő autóban volt", de ez vagy igaz vagy nem.
- A beltér és a karosszériaelemek egy másik autóról lettek áttéve, a beltér elég jó állapotban van, a tetőkárpit egy helyen lóg, illetve a műszerfal egyik része van kitörve, de a fabetétes takarópanel megvan hozzá, csak a rögzítése hiányzik, illetve a hátsó biztonsági övek takaróelemei a cserélt beltérrel nem passzolnak, így oda kellene valamit gyártani (3D nyomtatás mondjuk). A karosszériaelemeken vannak csúnya javítások (index vagdosások, hood scoop nyomai), mindenféle szín (helyenként jön is le), illetve a teteje jégvert, ezek a képeken is jól látszódnak.
- Az autó maga nem rohad, az alja alvázkezelt és nem rozsdás, a tornyok intaktak, egyedül a jobb hátsó kerékívet kell egy helyen javítani (ez külön fotózva van).
- Az autó 3 évvel ezelőtt nagyjából fel lett készítve műszakira, de azóta áll, úgyhogy annyit tudok mondani, hogy fék van és gátlókból a hátsók újak. (a hátsó féknyergeket lehet meg kell járatni, hogy a kézifék is működjön, bár cserélve voltak, de az állás biztos nem tett jót neki.
- A klíma működött, azt ki is lehet próbálni, mivel az autó jelenleg is indítható.
- Az autón elöl-hátul amerikai lámpák vannak, ezeket műszakira cserélni kell, vagy megoldod "okosban". Hátulra van két darab vadiúj Golf index, amit a lökös és a lámpa közé be lehet tenni, vagy a gyári lámpát kell átalakítani. Első fényszórónak pedig vagy Skoda Octavia vagy Pontiac Trans Sport lámpát lehet belerakni, ha E-jelest akar az ember.

Az autó papíros, azonban biztosítási elmaradás miatt a forgalmi és a rendszám a kormányablakban pihen. Az eredetvizsgához illetve a műszakihoz kikérhetők, véglegesen akkor kapja vissza az autó, ha lesz újra műszakija. Rendszáma BOZ626, ha valakit érdekel lekérdezheti, de nagyon nem így fog kinézni. Motorszám, alvázszám stimmel, azokhoz nem nyúlt senki.

Mindezek tudatában az irányár 200.000 Ft, ez inkább irányár, ha valaki lát benne fantáziát. Csak adásvételivel eladó, nem szeretnénk bontóba küldeni ha nem muszáj, hátha valaki bevállalja és megcsinálja annak örülnénk a legjobban.
Igyekeztem a főbb részleteket leírni amennyire lehet, de ha bármi műszaki dologgal kapcsolatos kérdésed van írj nyugodtan. Az autó NEM AZ ENYÉM, hanem egy cimborámé, a konkrét vételi/megtekintési szándékkal őt keressétek: 06203938244 (Bőr Dominik).

Érdeklődni lehet:
06203938244
erdinger999@gmail.com
[privát üzenet »]

Hozzászólások

  1. J.Acko  - 2022. szeptember 19. 09:24

    150E-ért valakinek?


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • nagrom.:

    Sziasztok! Bajban voltam a tegnapi kérdéssel, mert szigorúan vett

  • C2 Vette:

    Sziasztok ! Én ezt találtam. 6 illetve 7 változat Az 1967-es Oldsmobile

A lap tetejére