v8cars.hu | 6. Debreceni Amerikai Autós Találkozó

6. Debreceni Amerikai Autós Találkozó

A találkozót megelőző események ellenére minden időre összeállt, és a napot jó időjárási előrejelzéssel vártuk. Már a kezdés előtt is találkoztunk a helyszínen USA autókkal, külön köszönet nekik a kitartásért.

A napot jó hangulatban indítottuk, igyekeztünk térzenével, változatos, az USA-hoz vagy épp az autózáshoz kötődő partnerek megjelenésével egésszé tenni az eseményt. A kikapcsolódni vágyókat kitelepült büfé és pihenősátor, a gyerekeket ugráló vár, mini quad, és vattacukorárus is fogadta. Autós társainknak közönségdíjazást és vezérműtengely dobást szerveztünk, melyekre a szervezők és támogatók nevében kisebb ajándékosztás is történt.

Az autós felhozatalt tekintve a találkozó elején már nyilvánvalóvá vált, hogy a Ford Mustangok erősen viszik a prímet. Közel 10 különböző kivitelű és évjáratú járgány jelent meg az OT-s eredetitől a tuningolt új típusig. A találkozón részt vett több 3. gen Firebird, Lincoln, de csodaszép NewPortokkal és Galaxie-kkal is találkozhattak a kilátogatók.

A rendezvényen megjelent az Amerikai Konzulátus helyi képviselete is, ahol az államokról, kiutazásról, munkáról, és egyéb USA-t érintő kérdésekről lehetett informálódni, akár személyesen a konzultól is. Maga a konzul is bővítette az USA autós létszámot egy újabb gyártmányú Chryslerrel. Köszönjük neki, hogy értékelte, és meglátogatta rendezvényünket!

Az esemény kora délután ért véget, egy nagyon jó hangulatú nap után. Köszönjük minden közelebbről távolabbról érkezőnek a részvételt! Reméljük, lesz még ilyen esemény a régiós társaság kikapcsolódására.


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • Trombitás:

    Hátha ez segít beazonosítani. !kép=comments/2024-07/668966edeede5.jpg

A lap tetejére