v8cars.hu | Amerikai autók az AMTS-en

Amerikai autók az AMTS-en

El sem tudom képzelni, milyen rohanásban volt az, aki a teljes kiállítást meg akarta nézni. Úgy elment az időnk az F pavilon ’50 Brothers CC által uralt sarkában, hogy csak záróra előtt kaptunk észbe: a többieket meg sem néztük!

A Rusty Rodders CC három autóval, és egy jó hírrel érkezett: megvan az EMAT új dátuma: május 26-27. Ha minden igaz, szabadtéri rendezvény lesz. Standjukat egy fehér 1941-es Buick Special uralta. Ez a Sedanette karosszéria a GM minden márkáján üt.

A piros szőnyegen láttunk néhány patika Cadillac-et, köztük egy 1958-as Eldorado Seville-t is az évjárat többi tagjától elütő, különleges hátsó kialakítással. Egyet a legyártott 855 db autóból.

Teljesen véletlenül botlottunk bele a számomra teljesen ismeretlen CCE Garage standjába. Egy patent C4-es Corvette mellett két gyönyörű egyes Camarot is hoztak. A sárga Yenko Camaro önmagában is hihetetlen látvány, de az állványra emelt másik ’69-es nekem most többet nyújtott. Gyönyörű szín, gyönyörű belső, elképesztő autó! Kéne.

Találkozókról ismert autók csábították az érdeklődőket azt ACCH/AmCars/Mavamsz rendezvényeire, és végül az utolsó pillanatban megtaláltuk Truck-1 1954-es Ford F-100 pickupját is. Nem volt idő kielemezni. Na majd legközelebb!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • kissis:

    Gratulálok! Szép autó! Szép munka!

  • bexxter:

    !kép=comments/2024-03/6605736d6a2dd.jpg

A lap tetejére