1987 Oldsmobile Cutlass Supreme

Cutlass

 • HELLÓ MINDENKI!
  1997 végén autóvásárlás előtt álltam.600000 pénzem volt akkor erre.Akkoriban egy átlagos állapotú 2. golf járt ezért.Már akkor is tetszettek az USA vasak,egy ismerősöm szólt hogy egy kereskedésben lapul egy "valami".Szerelem első látásra.Szinte hibátlan állapotban,volt:enyhén lemattult fény,két apró hólyag,kicsit gyenge gátlók.620000ért el.
  Az autót New Jersey-ben vásárolta az előző tulaj,megvan az eredeti certifikáció.Kint használta két évig,utánna itthon járt vele,tőle vettem meg.
  Tu bi kontinnyú...

 • NA! Újra itt vagyok.4 évig problémamentesen használtam,majd egy meggondolatlan záróvonalas megfordulás 1 évre gyalogkakukká tett.Megfordulás előtt előre és hátra is néztem,kormány alászed,gáz,nézek balra,amerre fordulok,sikítás jobbról(barátnőm, jobbegyben)nézek oda:piros folt az oldalablakon,üveg pókhálósodik,kurva nagy csatt,azt se tudom, hol vagyok.Csend.Jól vagy?Jól.Is.Kiszállunk(én oldalamon)Pirosuzuki,2 ajtó kinyílt az ütközéstől, másik 3 beragadt.Ember egyedül,szélvédő kifejelve,nem is volt ideges.Rendőrség,betétlap,2000 helyszíni,neki tréler,majd bontó(komolyan) mi keréken haza.
  Derékszögű klasszikus oldalirányú ütközés volt,telibe az ajtónkat.Olyan erejü volt, hogy a rendszáma belenyomódott az ajtóburkoló lemezembe.Mint egy pecsét.Viszont:az oldalvédelem olyan komoly,hogy az ajtókárpit EL SE TÖRT
  Szélvédőcsere,ajtócsere,nagyon ügyes lakatos ismerősöm kétheti lelkiismeretes munkája,komplett fényezés,apróságok rendbetétele,vizsgáztatás.
  Tanulság:nagyon komolyan mondom:körülnéztem megfordulás előtt,és nem jött semmi.Az az autó egyszercsak ott lett.Azóta minden irányváltásnál 2x nézek oda.Lehet hogy hülyén hangzik,de azóta is előfordult hogy elsőre benéztem volna.Azt mondják,hogy amit nem akarsz látni, azt néha nem is látod.
  Azóta különösebb probléma nélkül járok vele,igaz évente csak kb 10000km-t.
  Ez az autó számomra pont az, amit még nem túl nagy szenvedés fenntartani(értsd:mindennapos használatra alkalmas) viszont mindent megad amit egy amerikás autótól elvárok:klasszikus hajtáslánc,alvázas építés,padűlés,kormányváltó,keret nélüli ablak.....

 • Vannak gyári brosúra képeim:

Hozzászólások

 1. Piii(3,14)  - 2008. február 27. 21:54

  Üdv.Az autód nagyon szép,és jó hogy megúsztátok,a balesetet.Nem hiába;a vas az vas.

 2. Kacsapapa  - 2008. július 29. 20:46

  Nagyon tetszik ez a tipus. Külön jó, hogy ritka. A színe is remek. Remélem jössz Komáromba a hétvégén, hogy megnézhessem. Üdv! Kacsapapa

 3. kölyök  - 2009. január 13. 19:52

  az ember bámul össze vissza a talikon, de ez a kocsi elkerülte a figyelmemet.-lehet,már csak a nagy pukkanásokat kémlelem.

  de ez akkor is egy nagyon szép kocsi,még ha nincs is 40 éves.gratulálok hozzá!


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • leezsolti:

  Ami kimaradt: C6: 285/35/R19 Firestone a C5: 275/40R18 Good Year all season

 • mardi:

  !kép=comments/2021-07/60f6fb56b12e8.jpg

A lap tetejére