2002 Chevrolet Camaro 3.8L V6

Camaro

 • In medias res/bele a közepébe..
  Igazából már fél éve tervezem, hogy csinálok vmi blog oldalt a camaronak (egyevemacamaroval néven regeltem már egy-két helyre) és oda teszem fel a kis apróságokat - izzócsere, lámpa polírozás stb. -, de akkor legyen ez a kezdet...

  2019-ben a NAAF-on lettem majdnem "proud Camaro owner" aztán mégse.. :D Akkor előjött egy fura baja az autónak (az volt a probléma, hogy random időközönként a "safe mode" aktiválódott, szóval ilyen 50 km/h sebesség volt a max, többet nem engedett, ill. max hosszú távon felkúszott ez kb. 80-ra...na így kellett Komárom után eljuttatni az autót BP szerelőhöz...) - a megoldás végül a gázpedál szenzor csere volt. Végül is szeptember közepén lett meg az autó, akkor hoztam el Miskolcról - Dénes volt előző tulaj, aki járogatott mindenféle autós találkozóra, onnan lehet ismerős az autó esetleg.

  Az autó nagyon jó állapotban van :) A szokásos vásárlás utáni motor/váltó olaj cserélt leszámítva csak egy-egy izzót cserélgettünk benne, ill. most lett rendelve hozzá hátsó szilent, ha az megérkezik, akkor lesz még egy difi olaj csere és akkor hibátlan lesz...(jobb el.ablak mozog még kicsit lassan, lehet megnézi majd egy villamossági szakember.

  Az előző hétvégi projekt a bemattult lámpabura felújítása volt, az elég jól sikerült - fel lett csiszolva és kapott egy lakkréteget is, így elvileg tartós lesz, nem a sima polír és pár hét utáni visszamattulós téma...

  Most 17-es felnit keresek rá, mert jelenleg kicsit bután áll rajta a gyári 16-os kerék..keskeny is, de főleg az a "baj" h nem a kaszni szélein van a 4 gumi. Elég sok felnit megnéztem google képeken, talán a C5 Z06 felni néz ki a legjobban rajta.

 • Megy a kocsi színe lakáshoz.. :) viszont a garázsban alig fér el.

 • Első munkanap az autóval (itt még a bemattult lámpával)

 • lámpabúra pimpelés után..mint az új :)

 • Rendszámlekérdezős oldalon találtam róla fotókat - amikor bekerült az országba (2005), akkor így nézett ki: #1

 • Megjöttek az alkatrészek..! :)
  /2020.04.21/

 • Megvan 0 km-es ("még szőrös") mankókerék is

 • Eddigi hibalista 8 hónap alatt..

Hozzászólások

 1. Pali V8  - 2020. április 16. 11:07

  Rendszámlekérdezős oldalon találtam róla fotókat - amikor bekerült az országba, akkor így nézett ki..

 2. Pali V8  - 2020. április 16. 11:39

  //ja egyébként első saját autóm a Camaro :) de azért benne vagyok már 10+ éve usa autó közösségben, talán első NAAF-ot leszámítva mind megvolt (2008-ast leszámítva - akkor USA-ban voltam), ill. Dunanew, Eger, Eger-Felsőtárkány, Miskolc, BP talikra már eljutottam

  Megy még az ismerkedés az autóval - eddig nagyon könnyen szerelhetőnek tűnik (persze csak apróságokra gondolok, pl. első-hátsó lámpabúra kiszerelés, menetfények, ilyesmi) - akit érdekelnek a 3 gen Camaro adatai, itt egy nagyon jó oldal róla:
  https://www.automobile-catalog.com/car/2002/473960/chev...l_v-6_automatic.html

 3. bandi111  - 2020. április 16. 15:01

  Gratula hozzá :)
  (a linken a 4gen adatai vannak :) )

 4. Pali V8  - 2020. április 16. 15:59

  Köszönöm! :)
  jaja..elgépeltem :D (még profilkép is 3gen nálam, az még nem saját autó volt) - meg igazából nem is kommentként akartam, hanem további szerkesztésként a garázsba, csak túl új még nekem ez.. :)


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • Krityoo:

  !kép=comments/2021-05/60941f2610f83.jpg

 • Krityoo:

  !kép=comments/2021-05/60941ef85be35.jpg

A lap tetejére