v8cars.hu | Limuzinok randevúja

Limuzinok randevúja

Az első melegebb, barátságosabb tavaszi napok egyikén Doki és Brutál csináltak egy kis reklámot bérelhető autóiknak: teljes esküvői pompában, virágokkal, pezsivel, tányérsapis sofőrökkel, frissen borotválkozott ál-vőlegényekkel és csinos ál-menyasszonyokkal felszerelkezve rögtönzött bemutatót tartottak a Hősök terén.

Kemény, de szórakoztató nap volt, rengeteg élménnyel. Reggel még szorongtam, mikor - a két másik álmennyaszonnyal együtt - igyekeztünk feltűnés nélkül bejutni a keresztúri Tesco mosdójába. Mondani se kell, hogy megállt az élet. Akárcsak a Mekiben, mikor elköltöttük reggeli hamburgerünket vagy a Hősök terén, ahol a nap nagy részét töltöttük.

Jókat vidultam a reakciókon: többeknek nem esett le a tantusz mikor a kezükbe nyomtam a reklámanyagot. Össze-vissza puszilgattak, sok boldogságot kívántak. A tájékozottabbak elátkoztak amiért az igazi mennyegzőm előtt fehér ruhát öltöttem. Volt aki mindannyiunkkal egyszerre akart fotózkodni, és akadt aki csak odaszólt: „He-he, ma még megb…nak!”

A nap főszereplői persze az autók voltak, akik nem úszták meg összetaperolás nélkül. Elképesztő sikert arattak! Még akkor sem voltunk nyugtunk a tömegtől, mikor hat óra tájékán félrevonultunk néhány reklámfotót készíteni.


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

  • Lincoln2:

    Minden eladható. Tegyél fel róla fotós hirdetést adatokkal és egy általad

A lap tetejére