1989 Chevrolet Beretta GTU

2018 - Találkozók

 • AmCars Vol.10
  Végre valahára tényleg beindult számunkra is a találkozós szezon. Sajnos a tavasz idő szűkében eseménytelenül telt, de amint lehet minden elmulasztott találkozó maradéktalanul be lesz pótolva!

 • 1. Rábaparti Amerikai Autós Találkozó Várkeszőn. Nagyon jó szervezés, kedves emberek, finom ételek, jó környezet, csak remélni tudjuk, hogy jövőre is mehetünk!

 • XXIV. Jász Találkozó Jászfényszarun, veterán járművekkel. A kocsinak nagy sikere volt, sokan versenyautót láttak bele, de tény és való, hogy voltak akiknek egy Volga is Cadillac-nek tetszett.

 • Újra Agárd, újra Lakeside, viszont most csak egymaga, de reméljük Komáromban már újra mindketten ott lesznek.

 • N.A.A.F. Komáromban, nagyon jól éreztük magunkat, mint mindig, bár a sors keze közbeszólt és így meghiúsult, hogy két autóval menjünk, de nem szomorkodunk, mert lesz rá még alkalom bőven.

 • Újabb Tuning&Cabrio Erdőkertesen, ezúttal a testvérmodellel pózolva.

 • Kint voltunk az utolsó PP-n az idei évben. Az idő túl "őszire" sikerült, de jó volt még egyszer kivonulni, ezzel lezártuk az idei szezont, és nagy erőkkel készülünk a következőre!

 • A 2018-as évet egy utolsó kis balatoni cruise zárta Révfülöpre. Remélhetőleg jövőre legalább ennyi helyre jutunk majd el az autóval.

Hozzászólások

 1. M.Tom  - 2018. január 8. 22:02

  Legközelebb már az enyémet is oda kell tenni a sorba; ha belefér a 2+ ajtó :)

 2. J.Acko  - 2018. január 9. 17:00

  Hát persze, hogy elférsz 4 ajtóval is! ;)

 3. cadillacv8  - 2018. március 4. 16:23

  Jóképű gépezet,párszor megperdültem anno utána Fehérváron mikor láttam,aztán eltűnt,de örülök hogy ismét mozgásban van és folyamatosan épül ,és egyre jobb állapotba kerül.
  Igazán dekoratív autó,nagyon egyedi kiállással,kapott egy jó gazdit ami nagyon ráfért már szegényre így a képek alapján .

 4. J.Acko  - 2018. március 6. 17:10

  Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, az autó nevében is. Sok nyomát viseli az elmúlt lassan harminc évnek, amit az utakon töltött, de remélem, hogy szépen apránként tényleg kifogástalan állapotba tudom hozni (persze ilyen nem létezik, de azért álmodozni lehet)! A másik cél pedig, hogy minél több helyre eljussak vele, hogy lássanak az emberek ilyet is, ha már kb senki nem ismeri ezt a típust idehaza (tisztelet néhány kivételnek).

 5. MinnesotaiHighwayman  - 2018. július 10. 04:47

  Múlt héten láttam egyet és ha jobban belegondolok ez volt az első idén. Superbird vagy akár Daytona is gyakrabban jön szembe. Ez csak egy kis érdekesség azoknak, akik azt hiszik ezek még úton vannak az Államokban.

 6. J.Acko  - 2018. július 11. 09:09

  Pontosan úgy van, ahogy mondod. Odakint akkora ritkaság és annyira nem keresik, hogy a legnagyobb rajongói csoportjának alig több, mint 1500 tagja van az Államokban.

 7. MinnesotaiHighwayman  - 2018. július 12. 04:38

  J.Acko becsüld meg, eljön majd a nap, hogy elindul felfele az értéke.

 8. M.Tom  - 2018. augusztus 30. 13:39

  két ajtó meg négy ajtó az hat ajtó és két autó :)

 9. M.Tom  - 2018. augusztus 30. 13:41

  két ajtó meg négy ajtó az hat ajtó és két autó :)

 10. szállító81  - 2018. október 22. 20:18

  Tegnap láttam ezt az autót a Parkoló Parádén, nagyon jól eső érzés, hogy a kevésbé húzónévnek számító típusokat is megmentik, illetve ilyen jó karban tartják. Nagyon szép autó, remélem sokáig ilyen szép állapotban megmarad. Sok balesetmentes kilométert hozzá! Üdv.Gergő

 11. J.Acko  - 2018. október 22. 21:13

  Igyekszem mindent megadni neki, amit megérdemel, és igyekszem minél több helyen mutatkozni vele, hogy az emberek lássanak ilyet is. Habár az átlagembernek a szeme nem akad meg rajta, de szerencsére vannak olyanok is, akik meglepődve érdeklődnek arról, hogy ez miféle jószág is, mert még hasonlót sem láttak.


Magyarország első amerikai autós magazinja 1998-as megszületése óta együtt fejlődik a hazai amerikai autós kultúrával.

Feladatunknak tekintjük a lehető legtöbbet megőrizni a magyarországi amerikai autózás elmúlt közel két évtizedéről.

Napló

Hozzászólások

 • kissis:

  Gratulálok! Szép autó! Szép munka!

 • bexxter:

  !kép=comments/2024-03/6605736d6a2dd.jpg

A lap tetejére